•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

slime
Miljøvenligt dækforseglingsmiddel og dækplejeprodukter

SLIME forsegler dæk og slanger
Siden 1989 har slime været en pioner inden for dækreparation og i udviklingen af dækforseglingsmidler til alle cyklister. Slimes produkter er blevet fast etableret i den verdensomspændende bil-, motorcykel- og cykelindustri. Udover dækforseglingsmidler omfatter firmaets udvalg også selvklæbende lapper, dækindlæg, diverse cykelpumper og meget mere.

Sikker for cykelryttere og miljøet
Slime har forpligtet sig til at udføre en miljøvenlig fremstillingsproces. Dette opnås også ved regelmæssige fabrikskontroller. Forpligtelsen med at være grøn dækker over mere end blot mærkets grønne farve. Derfor er målet med den amerikanske producent at udvikle produkter, der er sikre for kunderne, deres dæk og ikke mindst for miljøet. Udover de populære og meget udbredte dækforseglingsmidler har de med en lang række dækplejeprodukter også etableret sig på markedet for netop disse produkter.

Udvalget spænder fra lapper til dækindlæg, tilbyder slime ambitiøse cyklister alt, hvad de behøver for en sikker og punkteringsfri tur i naturen, hvad enten det er på landevejen eller i skoven.