Handelsbetingelser

Forsendelse og forsendelsesomkostninger

Overblik på forsendelsesomkostninger

a. Leveringsomkostninger
Priserne på hjemmesiden, er uden leveringsomkostninger. For yderligere information om priser på forsendelse, se https://www.rosebikes.dk/levering. Prisen for forsendelse, vises særskilt i din indkøbskurv, inden du afslutter bestillingen. Køber betaler leveringsomkostningerne, med mindre ordren giver mulighed for gratis fragt.

b. forsendelse til ikke-EU lande:
(undtaget ”komfortversand” til Schweiz og Liechtenstein)
Forsendelse til lande uden for det Europæiske Fællesskab kan der blive opkrævet told og moms, i det pågældende land. For yderligere oplysninger om told og importregler, bør du kontakte dit lokale handelskammer eller skattekontor. Bemærk: Af respekt for alle globale handelsaftaler med EU: ROSE Bikes er ikke en godkendt eksportør, og kan derfor ikke påføre specielle bemærkninger på fakturaen.


Vælg din egen betalingsmetode

Internationale betalinger

Forudbetaling:
Ved afgivelse af ordre, overføres det totale beløb forud, ved at oplyse dit kundenummer eller fakturanummer, og samtidig oplyse det fulde navn på den som bestiller, samt adresse.

Kunder fra UK kan betale i GBP (£) til følgende konto: 20687660 (sort code 30-65-41) hos Lloyds TS B Bank (IBAN G B07 LOYD 3065 4120 6876 60, SWIFT BIC LOYDGB21682).

Internationale kunder bedes anvende SEPA betaling for overførsel af ordreværdien til vores konto Stadtsparkasse Bocholt, IBAN DE02428500350000135251, SWIFT BIC WELADED1BOH, Markt 8, 46399 Bocholt, Germany.
Venligst vær opmærksom på at fragtomkostninger også medtages I din forudbetaling.

Kreditkort:
Vi tilbyder også vores kunder at betale med MASTERCARD og VISA. Når du bestiller, oplys da venligst kortnummer, sikkerhedskode og udløbsdato på dit kort. Fakturatotalen trækkes på dit kort når varen afsendes. Endelig betaling foregår i Euro.

PayPal
Du kan lave sikre og hurtige online betalinger via PayPal. Har du ikke en PayPal-konto, kan du hurtigt lave en. Register dig via www.paypal.com/dk og tilføj din bankkonto eller kreditkort til din PayPal-konto, for at kunne betale med PayPal.

Alle betalinger via PayPal foregår I Euro, PayPal opkræver et gebyr på 2,5% for andre valutaer. Betaling med PayPal er kun mulig indenfor Europa.

 

Andre betalingsmetoder indenfor Tyskland

Efterkrav:
Du betaler til postbudet, ved levering. Bemærk venligst at ved efterkrav, skal du betale et postgebyr,  i øjeblikket €5,60. Bemærk venligst at efterkrav kun er muligt i Tyskland.

Faktura:
Betalt fakturaen uden videre ved levering af varerne. Betaling pr. faktura er kun tilgængelig i Tyskland. Betaling via faktura er kun tilgængelig for privatpersoner og ikke for firmaer og institutioner.

Direct debit:
Venligst oplys detaljer om din bank og bankkonto (bankkode, navn, by på din bank) på din ordre. Betaling via Direct debit er kun mulig i Tyskland. Betaling med Direct debit er kun tilgængelig for privatpersoner og ikke til firmaer eller institutioner. Direct debit finder sted, ca 14 dage efter levering.

Vi forbeholder os ret til at udføre betaling med efterkrav, forudbetaling og kreditkort. I dette tilfælde vil du modtage information forud fra os.

Her for at hjælpe dig

a. ROSE garanti
Din ROSE cykel leveres med en omfattende garantipakke. Du har 2 års reklamationsret på alle komponenter, og indenfor 10 år, vil vi reparere egerbrud på ROSE og Xtreme hjul, eller hjulsom vi har bygget efter dine specifikationer (ikke koncepthjul) under garanti. Indenfor 6 år efter dit køb, ombytter vi enhver knækket ROSE ramme, eller ROSE forgaffel. Denne garantidækker dog ikke skader på lakering eller anodisering, misfarvninger (f.eks. misfarvning ved UV stråler) eller skader på lejer på full-suspension rammer og geardrop. Andre lejer som ikke er en del af rammen (krankboks og styrfitting) er også undtaget. Denne garanti er kun gældende for den første køber. Produkter vil blive repareret eller udbedret på godkendte krav, indenfor garantiperioden. Alle yderligere krav er ugyldige. I tilfælde af ombytning, vil vi tilbyde en lignende ROSE ramme, eller ROSE forgaffel, hvis ikke et identisk ROSE produkt er tilgængeligt. I disse tilfælde kan der ikke rejses krav om at få den originale vare, eller få erstattet komponenter der ikke er kompatible. Garantien dækker ikke skader som følge af normal slidtage, mislighold, uheld eller forkert montering. Desuden dækker garantien heller ikke skader som følge af at cyklen eller forgaflen ikke har været serviceret eller vedligeholdt efter de anbefalinger som findes i ”Servicing Plan” (se kapitel 8 i manualen).. Opbevar din faktura, da dette er dit garantibevis, og købsdatoen er starten på garantiperioden. Vi dækker selvfølgelig udgiften til transport på alle godkendte garantisager.

b. Udskiftningsgaranti
Hvis dit ROSE stel er skadet eller ødelagt af et uheld, indenfor 6 år fra købsdato, vil du modtage det samme eller et lignende stel fra vores aktuelle produktlinje, med 50% rabat på udsalgsprisen.
I Tyskland kan vi hente dit stel eller cykel i forsendelseskassen, på din adresse, uden beregning, og vi vil returnere dit stel eller cykel uden begregning også. Uden for Tyskland vil vi opkræve fragtomkostningerne. Om det ønskes, kan vi opmontere dit nye stel for et engangsbeløb på € 100.
Denne garanti kan kun kræves, hvis skaderne ikke dækkes af forsikring. I tilfælde af udskiftning, vil vi tilbyde et ombytningsstel så identisk som muligt, hvis ikke helt samme stel er tilgængeligt længere. I sådan tilfælde, kan der ikke rejses krav om levering af det originale stel, ej heller af de komponenter som ikke er kompatible længere. Ejerskabet af udskiftede, defekte komponenter - særligt forgafler og stel - overgår til ROSE Bikes GmbH, så snart Crash Replacement ordren behandles. Udskiftede komponenter, stel og forgafler, bortskaffes på behørig vis, på vores bekostning.

c. Cykel Service
Vi tilbyder denne service i Tyskland. Der er ingen omkostninger med at sende racercykler og mountainbikes. For trekkingcykler udgør din andel €20. For at sikre et glidende serviceforløb er det vigtigt at du booker din aftale på forhånd (via telefon eller via online-formular). Cykler sendt til os, uden forudgående aftale, tilskrives et gebyr på €25, for den ekstra arbejdstid. Vi gør opmærksom på at vi kun kan tilbyde denne service for cykler som er købt hos os. Hvis du ikke længere har forsendelseskassen, vil vi sende dig en ny, til vores kostpris.

d. Producentgaranti og forhandlergaranti
Alle garantier oplyst i kataloget er ekstra producent- eller forhandlergarantier. Den respektive garanti er oplyst på produktet. Din retsmæssige garanti for defekte varer (f.eks efterfølgende levering af kompensation eller reparation) overfor os, som din kontraktmæssige partner er ikke begrænset af disse garantier. Ekstra producent- og forhandlergarantier kan ikke gøres gældende i tilfælde af mislighold eller almindelig slidtage (undtaget hvor det tydeligt fremgår på produktet). For et garantikrav, venligst send varen, sammen med din kvittering til: ROSE Bikes GmbH, 46393 Bocholt, Tyskland.

 

Ønsker at handle

Købsaftale
Visningen af varer på vores hjemmeside er et ikke bindende tilbud. Først når du klikker på ”send” knappen i trin 4 indgiver du en bindende ordre, for de varer som er i din kurv. Efter du har sendt din ordre, vil du modtage en automatisk bekræftelse på modtagelse af ordren. En endelig købsaftale er først indgået, når du modtager en endelig bekræftelse på ordren eller ved levering af varerne, indenfor 5 dage.

Ret til annullering

Du kan annullerer din ordre indenfor 30 dage, helt uden grund. Perioden for annullering er 30 dage og starter dagen hvor du, eller tredje part, har modtaget din ordre.

For at gøre brug af din ret til annullering skal du give os besked herom

ROSE Bikes GmbH
- Kundenservice -
Schersweide 4
46395 Bocholt
Tyskland

E-Mail: customerservice@rosebikes.com

Tlf.: 00 800 22 77 55 55 Gratis fra fastnettelefon, mulig afgift fra mobiltelefon.
(AT, CH, DK, ES, FI, FR, HU, IT, LU, NL, NO, PL, PT, SE, UK)
Alternative number: +49 2871 / 2755-55

Ved brug af skriftlig besked (f.eks. brev, fax eller email) om din beslutning om at annullere ordren. Til dette kan du bruge det vedhæftede dokument – annulleringsblanket –  som dog ikke er et krav.

For at gøre brug af retten til annulleriong indenfor den angivne periode, er det nok blot at give besked herom indenfor perioden. 


Konsekvenser ved annullering

Ved annullering vil vi refundere alle betalinger, inklusiv leveringsomkostninger (dog undtaget er ekstra omkostninger, hvis ikke der benyttes vores standard returforsendelse) indenfor 14 dage efter modtagelse af din besked om annullering. Refunderinger foretages ved samme metode som betalingen oprindeligt er foretaget, med mindre andet er udtrykkeligt aftalt. Vi opkræver ikke gebyrer for refundering. Vi kan dog tilbageholde refunderingen indtil returvarerne er modtaget, eller dokumentation for returneringen er fremsendt.

Du skal returnere varerne indenfor 30 dage efter at have givet os besked om annullering.

ROSE Bikes GmbH
- Logistikzentrum - 
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt 
Tyskland

Annulleringsperioden er overholdt hvis varerne er sendt retur indenfor 30 dage. Returforsendelse er på vores regning. 
Kunden kan kun holdes ansvarlig for nedskrevet værdi af varen i tilfælde af groft mislighold. 


Finansierede køb

Hvis du har finansieret dette køb med et lån, og du ønsker at udnytte din returret, er du også samtidig løst fra din låneaftale, såfremt disse aftaler er afhængige af hinanden. Dette gælder især hvis vi også er din långiver eller vi har formidlet lånet for långiveren. Hvis lånet allerede er retuneret til os, på det tidspunkt at annulleringen bliver effektiv eller varen er returneret, vil långiver  leve op til vores rettigheder og forpligtelser fra den finansierede aftale, med hensyn til sit forhold med dig, og med hensyn til de juridiske konsekvenser ved annullering eller returnering. For at du kan undgå en sådan kontraktmæssig forpligtelse skal du udnytte din ret til returnering eller trække din tilkendegivelse af intention om låneaftalen tilbage.

 

Information om returforsendelse

Du kan benytte vores emballage til at returnere dine varer. Sender du fra Tyskland, Schweiz eller Liechtenstein, kan du benytte den returlabel som følger varen. For alle andre lande, som findes herunder, kan du udfylde og benytte den forudbetalte returlabel, ved at klikke på dit land. Disse returlabels kan dog ikke benyttes til forsendelse af cykler. Print returlabel, tape den på kassen, og aflever pakken på det nærmeste posthus. Vedlæg også gerne den udfyldte returseddel. Returforsendelse fra EU-lande, Schweiz og Liechtenstein, er kun gratis ved at benytte vores returlabel, eller når vi har arrangeret afhentning. Sender du fra andre lande, vil du selv skulle betale returomkostningerne, samt eventuelle toldomkostninger.

Det er ikke et krav at du benytter vores returprocedure, for at gøre brug af din fortrydelsesret.

Vælg dit land fra listen, for at bestille en returlabel:

Belgien

Bulgarien

Cypern

Danmark

Estonia

Finland

Frankrig

Grækenland

Irland

Italien

Letland

Litauen

Luxemburg

Holland

Polen

Portugal

Rumænien

Slovakiet

Slovenien

Spain

Storbritannien

Sverige

Tjekkiet

Tyskland

Ungarn

Østrig


Skader på forsendelse/klager
Informer os omgående ved åbenlyse defekter. Hvis du modtager en pakke som er synligt skadet, bør du åbne pakken omgående, med postbud/fragtmand tilstede, og gøre krav på skaden omgående. Hvis du har spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice på +49 28 72 27 55 55. Altid returner pakken med vores returfragtlabel (ikke for cykler). Ved en klage over tekstiler, venligst vask tøjet før returnering. Ved returnering af hjelme og sko, venligst anvend vores forsendelsesemballage og ikke blot varens emballage. For kalger over cykler, venligst kontakt Cykel Service på +49 28 71 27 55 14.


Andre betingelser

a. Lovvalg
Loven for Den Tyske Republik er gældende for alle kontrakter udført med os. Wien Konventionen for internationalt salg af varer er undtaget. Såfremt kundens bopæl er udenfor Tyskland, men i et andet EU-land hvor landet sætter andre rettigheder for forbrugerbeskyttelse, så er det loven for det land som kunden har bopæl, som er gældende (Art. 6 stk 2 Rom I Regulativ).

b. Cookies
Vi anvender cookies på visse hjemmesider, for at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside og for at udføre visse funktioner. Disse omfatter små tekstfiler, som lagres på din computer. Størsteparten af de cookies vi anvender bliver slettet fra din computer afsluttet browser session (session cookies). Andre cookies forbliver gemt på din computer, og gør os i stand til at genkende din computer ved dit næste besøg (vedholdende cookies). Vores partnere er ikke tilladt at hente personlige oplysninger ved brug af cookies, ej heller til at bearbejde eller udnytte den information.

c. Kontrakttekst
Vi gemmer kontraktteksten og sender dig ordredetaljerne og vore almindelige handelsbetingelser via e-mail. Du kan kan til enhver tid se de Generelle Handelsbetingelser ved at klikke her. Dit ordredata kan ikke tilgås via internettet.

d. Kontraktsprog
Du har mulighed for at vælge Tysk, Engelsk, Hollands, Fransk og Italiensk for din aftale.

e. Links
I det omfang at denne hjemmeside indeholder eksterne links (hyperlinks) til tredjepartssider, hviler ansvaret for indholdet på disse sider hos den respektive virksomhed. Forud for dannelse af disse links,  har ROSE Bikes undersøgt alle tredjepartssider for enhver juridisk overtrædelse. På samme tid har ROSE Bikes ingen indflydelse på materialerangordnen på disse linkede sider, betydende at det tydeligt udtrykkes at ROSE Bikes ikke ejer indholdet af disse sider. Yderligere, kontrollerer ROSE Bikes jævnligt linkede sider og vil omgående slette det pågældende link, hvis der skulle opstå juridiske overtrædelser på den linkede side.

f. ejendomsforbehold
Varerne forbliver vores ejendom indtil betaling er sket fyldestgørende. De kontraktmæssige forpligtelser er udelukkende reguleret af loven i Tyskland.

g. andet
Vægtangivelser, dimensioner og udstyr er detaljer leveret af producenten. ROSE Bikes forbeholder sig ret til at levere varer med tekniske ændringer som udgør en teknisk forbedring og med afvigelser i farven. Fejl og informationer givet ved fejltagelser er ikke bindende og vi accepterer ingen ansvar i den forbindelse. Levering af afhængig af tilgængeligheden på lager. Vore leverancer er baseret på de Generelle Handelsbetingelser. Alle priser er angivet i Euro/KR og inkluderer den lovpligtige moms, som afhænger af det pågældende land:

Tyskland: fuld moms 19% // reduceret moms 7% (Moms ID DE 811 440 544)
Østrig: moms 20% (Moms ID AT 406/0270)
Holland: moms 21% (Moms ID NL 823328648B01)
Storbritanien: moms 20% (Moms ID GB 975077385)
Frankrig: moms 20% (SIRET nr. FR 70521605071)
Sverige: moms 25% (Moms ID SE502070394701)
Luxemburg: moms 17% (Moms ID LU 24929607)
Italien: moms 22% (Moms ID IT00144759990)
Finland: moms 24% (Moms ID FI 2421895-2)
Danmark: moms 25% (Moms ID DK12627769)
Belgien: moms 21% (Moms ID BE0837.793.948)

Vi forbeholder os ret til at ændre priser på grund af valutakurser eller momsændringer til enhver tid, uden forudgående varsel.

 


Information i overensstemmelse med batteriregulativer

Med hensyn til salg af batterier og akkumulatorer, er vi som forhandler forpligtet til at oplyse dig som forbruger om følgende: Du er retsligt forpligtet til at returnere batterier og akkumulatorer. Du kan returnere dem efter brug i vores butik, ved kommunal genbrugsstation, eller i enkelte butikker. Batterier indeholde skadelige materialer og er mærket med en affaldsspand med et kryds over og kemikaliesymbolerne (Cd, Hg eller Pb) for de tungmetaller som er den afgørende faktor for deres skadelige effekt. Du kan også returnere batterier på vores adresse: ROSE Bikes GmbH, Logistikzentrum, Isselburger Str. 17, 46395 Bocholt, Tyskland. Mulighederne for returnering på denne adresse, er begrænset til batterier vi fører i vores sortiment og kun til husholdningsmængder.


Information i overensstemmelse med Tysk Altgaräteverordning (ElektroG)

Med hensyn til salg af elektriske enheder, er vi som forhandler/producent forpligtet til at informere dig som forbruger, om det følgende: Du er lovmæssigt forpligtet til at returnere elektriske enheder som du ikke anvender længere. Venligst returner dem til din forhandler, ved et kommunalt genbrugsanlæg eller i en lokal butik. Du kan også returnere dem til vores adresse: ROSE Bikes GmbH, Logistikzentrum, Isselburger Str. 17, 46395 Bocholt, Tyskland. Mulighederne for at returnere elektroniske enheder til denne adresse er begrænset til produkter vi fører i vort sortiment, og er af husholdningsmængder.

 

Generelle betingelser fro brug af ”MyBike”, og kommentarfunktionen på rosebikes.dk

a) Denne platform tjener til formål at udveksle og kommunikere mellem cyklister. Vi forventer derfor en respektfuld omgangstone mellem brugerne.

b) Indlæg offentliggøres under brugerens navn eller kaldenavn, og med det profilbillede, som brugeren har angivet på sin konto.

c) Brug ikke sprog og handlinger som kan virke anstødelige på andre, eller som er krænkende eller i strid med gældende lov.

d) Forud for brug af billeder, video eller information om andre mennesker, skal der gives godkendelse til anvendelsen fra disse. Ved at gøre dette, skal du gøre det klart at det er dig som bruger, der udgiver dette materialer og ikke Rose. Ydermere skal du angive hvilken information der offentliggøres, og hvor.

e) identifikationspapirer og andet sensitivt materiale må ikke offentliggøres på ”MyBike”.

f) I tilfælde af overtrædelse af disse betingelser, forbeholder vi os ret til at fjerne de indlæg som strider mod betingelserne, eller lukke den pågældende bruger på ”MyBike”.


Online tvistløsninger

Online tvistløsninger i overensstemmelse med Art. 14 sektion 1 ODR-VO: Europakommissionen vil etablere en online platform til løsning af tvister (OS) og kan findes på: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

We always endeavour to amicably resolve any disagreements arising from our contract. Furthermore, we have decided to not take part in any arbitration proceedings, as we are not obliged to do so. Our email address is: info@rosebikes.com

 

Find information om databeskyttelse her

Firmaoplysninger

ROSE Bikes GmbH
Schersweide 4
46395 Bocholt
Tyskland

Telefon: +49 (0) 28 71 / 27 55 55
Fax: +49 (0) 28 71 / 27 55 50

Firmaets registrerede lokation: Bocholt
Firmaets registrering:  HRB 8315, Distriktsretten i Coesfeld
Administrerende Direktører: Erwin Rose, Stefanie Rose, Thorsten Heckrath-Rose
CVR nr. DE 811 440 544, WEEE-reg.nr. DE 26905420, WEEE-reg.-nr. NL 0592