T-Shirts og poloer

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

22 Søgeresultater

Urban Lifestyle T-Shirts - Funktionelle Skjorter til City Cykling, Commuting og Everyday Life

En t-shirt af god kvalitet fungerer som en god base for ethvert outfit! De alsidige sports trøjer er et must-have og giver masser af ydeevne kombineret med høj åndbarhed - perfekt til daglige pendler og sportsaktiviteter.

I modsætning til konventionelle bomulds skjorter er funktionelle t-shirts lavet af syntetiske fibre eller en materialemix med en høj procentdel af syntetiske fibre. Bomuldsskjorter absorberer hurtigt overskydende fugt, mens du sveder, men tørrer meget langsomt. Dette resulterer i en tung og fugtig følelse under sportsaktiviteter. Dette er præcis, hvor funktionelle skjorter kan vise deres styrke! Deres fibre absorberer også fugt, men flytter det til ydersiden af ​​stoffet, hvor det kan fordampe. Således holder beklædningen lys og tør - for høj komfort i høje temperaturer. Åndbarhed er trods alt også et vigtigt aspekt for daglige pendler til kontoret eller supermarkedet!

På ROSE Bikes finder du t-shirts med stilfulde mønstre - en fantastisk gaveide til cykelentusiaster!

Vi har en bred vifte af bycykler til kvinder og mænd i alle almindelige størrelser, farver og prisklasser af kendte mærker som CHROME, CRAFT, CYCOLOGY, FOX, GONSO, GORE WEAR, ION, JACK WOLFSKIN, LÖFFLER, MALOJA, SHIMANO, TRIPLE2, VAUDE og mange flere. Få dig en af ​​vores t-shirts af høj kvalitet til cyklister - perfekt til bycykling, pendling og hverdagen!