Kool Stop

Din specialist til fremstilling af bremseklodser til cyklen

Cykeldele

Kool Stop er en international producent af bremseskiver, bremseklodser og bremsesko. Historien om selskabet går tilbage til 1977, da firmaet blev grundlagt i Oregon, USA. I dag er cykelkomponenteksperten internationalt kendt for deres særligt effektive bremseteknologi. Højkvalitets bremseklodser anvendes indenfor alle områder af cykelindustrien. Kool Stop Europe er beliggende i Holland. Bremseklodser til alle typer bremser udvikle i tæt samarbejde med alle grene af cykelsporten for at sikre en perfekt kombination af de enkelte bremseelementer. For Kool Stop er produktionen naturligvis i overensstemmelse med de nyeste standarder inden for cykling og høj kvalitet.

Cykeltilbehør af Kool Stop, ekspert i bremseklodser til din cykel
Alle lbremseklodser er udviklet og produceret i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder. Fælgene tages selvfølgelig også i betragtning under produktionen af komponenterne, så det yderligere er en standard at lave bremseklodser, der er skånsom ved dine fælge. Kool Stop er specialiseret i produktion af to typer bremseklodser: til aluminiumsfælge og til fælge i carbon og andre materialer. I forhold til aluminiumfælge er der yderligere forskel på klodser til universelt, og specielt brug. De specielle klodser er designet til brug under ekstreme vejrforhold til freestyle-, trick- eller trialcykling. Herudover tilbydes bremseklodser til specielle fælge som keramiske fælge, carbonfælge og Rigida CSS fælge. Til skivebremser, fører Kool Stop og skiver til brug i de forskellige grene af cykelsporten, hvor disse bremser har vundet indpas.

Bremseklodser fra Kool Stop - Perfekt bremseevne under ekstreme forhold
Kool Stop lover dig den højeste sikkerhed. Derfor kræver bremseklodserne kun en kort ’breaking-in-period’ (den periode, hvor du ’kører bremseklodserne til’) for at give optimal bremsekraft. En sådan hurtig reaktionstid er især vigtig for ekstreme ture, og de ryttere der kører dem. Uanset om det er downhill, trial, slalom eller andre cykeldiscipliner: bremsekraft, stabilitet og holdbarhed overbeviser alle rytterne, der har valgt Kool Stop bremseklodserne. Bremseskiverne er nænsomme ved dine rotorer og garanterer høj bremsekraft på alle underlag og i alle situationer, hvor du skal stoppe hurtigt. Da bremseklodserne kun indeholder ganske få metaldele, forbedres bremselængden yderligere. Således sikres en sikker nedbremsning og korte bremselængder, når du bruger Kool Stop bremseklodser.