•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

ZIPP hjul
ZIPP hjul Når hvert sekund tæller!

I marts 1988, begyndte succeshistorien om hjulfirmaet Zipp – et firma der nu er kendt over hele verden. Firmaet blev grundlagt i USA, og tiltrak stor opmærksomhed omkring deres produkter, lige fra begyndelsen. I dag tæller sortimentet hjul i topklasse, styr, frempinde, dæk og sadelpinde. Siden 2007 har firmaet været en del af SRAM LLC gruppen.  

Zipp hjul – kvalitet til mindste detalje!  
De grundlæggende principper for Zipp, er simple og effektive, og er derfor grundstenen i den fremragende kvalitet. Frau deisgn, til marketing – maksimal ydelse, enestående materialekvalitet og -komponenter, innovativt design og funktionalitet, spiller alle store roller i udviklingen. Denne kærlighed til detaljen, gør at Zipp ikke kun er for de få indviede, men er et anderkednt produkt, når det gælder aerodynamik og ydelse.

Højteknologiske hjul – lavet til podiet.  
Frau Ironman til Tour de France – Zipp hjul er med over det hele. Oplev det store udvalg af højteknologiske hjul, med den bedste aerodynamik. Her finder du også et udvalg af Zipp landevejsdæk, Zipp ventilforlængere og Zipp slanger.