Zimtstern

smart og moderne design.

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

1 Søgeresultater

Zimtstern er grundlagt af to snowboardere i 1995. Det begyndte som et lille garageprojekt, og voksede hurtigt til et indflydelsesrigt mærke, med sin egen stil. Zimtstern kombinerer funktionalitet og innovation i deres produktion af skitøj og cykeltøj. Kreativiteten i det unge team sprudler, men samtidig produceres der med omtanke. Det schweiziske tøjmærke laver smarte t-shirts, langærmede cykeltrøjer, cykel trikots, cykeljakker og cykelbukser. Hele kollektionen er selvfølgelig designet og tilpasset begge køn, og passer derfor både den stilsikre mand, så vel som kvinde.

Zimtstern sportstøj - Cykeltøj som er mere end blot komfortabelt  
Kvalitet og bæredygtighed, er to ting som firmaet særligt vægter, og som de flere gange er blevet præmieret for. Derfor er alle processer i produktionen åbne og kan spores hele vejen. Zimtstern har dedikeret sig til mere end den gode komfort, og producerer efter de strengeste kvalitetskrav. De opfylder de skrappeste miljøkrav og sundhedsregulativer i tøjbranchen. Zimtstern samler hel sin filosofi i deres motto: What you wear, if you care.

Kreativt cykeltøj fra Zimtstern
Zimtstern har været tro mod sin stil og sit håndværk siden starten I 1995. Det kreative team, og de talentfulde atleter, har udviklet funktionel beklædning, som opfylder alle behov. Cykelbukser og cykelshorts fra Zimtstern er komfortable, og praktiske. Alle T-shirts er lavet i 100% bomuld, og designet er altid frisk og energisk. Størrelserne går fra S til XL