ziener

Kvalitet og tradition fra Bayern siden 1946

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

58 Søgeresultater

Bestig det højeste bjerg i cykling! Handskerne og det funktionelle tøj fra Ziener nærmest forkæler dig på de lange ture i de fantastiske omgivelser, som naturen kan byde på. Det har aldrig været nemmere at køre komfortabelt i alt slags vejr. Franz Ziener GmbH & Co. KG ligger for foden af bjergene i Oberbayern Oberammergau og producerer traditionelt skitøj samt cykeltøj.

Nyd turene og timerne på cyklen - med det komfortable funktionelle tøj fra Ziener
Hos Ziener har man tænkt grundigt over, hvordan behagelige tøj, der passer til hver bevægelse på cyklen, skal se ud: Åndbare og fleksible materialer leder sved væk fra kroppen og sikrer god ventilation under kørslen. Integrerede lommer i de ekstra lette trøjer, cykelshorts med åndbar og svedabsorberende Speed X pude og en atletisk pasform af det funktionelle tøj gør cykling og de naturlige bevægelser på cyklen så behagelige som muligt. Der er et særligt praktisk forhold, der er værd at bide mærke i: De foldbare vandtætte jakker tåler vind og vejr, mens de er meget kompakte i størrelsen så de er nemme at pakke i baglommen på din trøje.

Fremragende handsker med gode funktioner til touring-ryttere, landevejsryttere og mountainbikere
De bløde cykelhandsker fra Ziener skiller sig ud fra konkurrenterne med deres ekstraordinære ergonomiske komfort. Takket være en anti-slip silicone belægning giver handskerne et godt og sikkert greb på styret. Desuden suger det absorberende materiale på tommelfingeren sved, når man bruger den til at tørre sved væk fra ansigtet. Robuste materialer sikrer en sikker kørsel med disse mountainbikehandsker og giver dig meget kontrol under vanskelige forhold. Ziener fører også modeller med berøringsfunktion - det betyder at du kan betjene din smartphone uden problemer, mens du stadig har handsker på.