Zéfal

Innovative bicycle accessories

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

34 Søgeresultater

Sportstøj og fritidstøj for alle
Siden grundlæggelsen i 1924 har sportsproducenten Addidas forsættende udvidet deres produktudvalg: Det er derfor tætsiddende cykeltights, trøjer, t-shirts, cykelshorts, cykelbukser, hansker, arm-, knæ-, og benvarmere ligeså som sokker er en del af Adidas’ cykeludvalg.

Adidas – speciel komfort på hver tur: cykeltøj
Ligegyldigt om det er Adidas cykelbukser, tætsiddende tights, cykeltrøjer, langarmede trøjer, sokker eller handsker skiller de sig ud med deres praktisk orientererede design og detaljer. Ifølge Adidas er det primært det praktiske motto ”only the best for the athlete” som er tilstede i hvert enkelt produkt i sortimentet.

Adidas – fascination af cykling
Udover den lange interne erfaring stoler Adidas på den tætte tilknytning med forskellige cykelhold og på baggrund af denne udvikles nye kollektioner. Disse hold repræsenterer mange aspekter, som gør cykling så fascinerende for Adidas: Kombinationen af konkurrence med konstant nye løbsformer. Adidas’ cykelkollektion sigter efter at symboliser nydelsen ved cykling med ligesindede personer. Udover høje tekniske standarder for tekstil, prioriteres høj vigtighed af livstilsorienteret design. Kombinationen skulle motivere flere og flere personer til at gå ud på gaden og cykle.

Det er derfor, det berømte sportsmærke har udviklet et special cykeludvalg som gør indtryk med dets design og funktionalitet. Derudover er mærket ikke kun kendt for traditionel og stort kendskab, hvert produkt skiller sig også ud med en høj arbejdsmæssigkvalitet for at imødekomme de højkvalitets krav forbrugerne stiller.