X BIONIC

Højtydende tøj

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

2 Søgeresultater

Den schweiziske specialist ud i funktionelt tøj kombinerer tysk ingeniørkundskab, schweizisk præcision og stolte italienske håndværkstraditioner. På X-BIONIC stiller de de rigtige spørgsmål - og lærer fra naturen, hvordan funktionelt tøj til cykelturen skal og bør være.

Funktionelt cykeltøj fra X-BIONIC: Læring fra naturen betyder at du kan vinde
Dyrene er kommet op med svaret på kampen mod deres naturlige miljø og vejret i løbet af evolutionen over tid. X-BIONIC følger og forsøger at efterligne dette princip. Med intelligente materialer til funktionelt tøj, forfølges nye ideer til ’feel-good’ sportstøj kontinuerligt.

For eksempel: XITAN ™, det åndbare højteknologiske garn. XITANIT ™ med sin særlige absorption ved høje temperaturer, og WINDSKIN ™ som en meget elastisk vindbeskyttelse med integreret luftcirkulation. Ideen bag dette er meget klog: Tekstilerne hos X-BIONIC-overfører fænomener fra naturen til dit sportstøj og garanterer dermed bedre regulering af kropstemperaturen i forskellige vejrlig. Med intelligente teknologier som "Partial Compression" bliver dine muskler bedre forsynet med ilt under intensiv sport - uden at undertrykke hudens afkølende virkning gennem statisk tryk.

X-BIONIC tilbyder en lang række af kloge teknologier til sportsentusiaster, som hjælper dig med at få dine præstationer helt op at ringe! - helt deroppe, hvor det er rigtigt sjovt!

Teknologi til at bære på kroppen
Produktion og forarbejdning, forskning og udvikling, efterbehandling og emballering. Alle arbejdsstadier udføres på den italienske fabrik i Asola. Den integrerede produktion på stedet garanterer fleksibilitet, innovation og kvalitet fra én enkelt kilde. X-BIONIC tager erfaringerne fra atleterne alvorligt og har viet sig helt og holdent til produktion af funktionelt tøj, der hjælper din krop til maksimal ydeevne under selv de hårdeste forhold.