Vittoria

Cykeldæk- og slanger til professionel cykling

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

16 Søgeresultater

En kombination af italiensk kreativitet og et enormt teknologisk potentiale har gjort firmaet Vittoria meget populært blandt cyklister verden over. Fabrikanten Vittoria er specialiseret i produktion af vej til alle former for cykelsport og udvikler førsteklasses cykeltilbehør på allerhøjeste niveau. Professionelle ikoner i cykelsporten som Moser, Hinault, Indurain, Ullrich, Pantani, Cipollini, Menchov, Sastre og mange flere har vundet flere cykelløb på Vittoria-dæk. Samarbejdet mellem cykelproffer og fabrikanten udgør en vigtig del af udviklingen af cykeldæk- og slanger.

Vittoria cykling - Landevejs- og MTB dæk fra én fabrikant
Virksomheden Vittoria har over 50 års erfaring og har arbejdet sig vej til toppen ét trin af gangen siden 1953. I dag hjælper deres enorme teknologiske potentiale med at udvikle produkter, der påvirker cykelrytteres liv og verden væsentligt ved at sætte nye standarder på området som de har bragt sig selv helt op i toppen af. Vittoria udvikler produkter til hele cykel- og cykelløbsverdenen. Under navnet GEAX fremstiller gruppen ikke kun dæk til landevejen, men også mountainbikedæk. Alligevel er det ikke kun de professionelle, der er afhængige af - og nyder godt af - Vittoria-produkter, men en bred vifte af amatørcyklister kan også drage fordel af de high-end produkter som fabrikanten stiller til rådighed for cyklister i hele verden.

Bomuldsdæk fra Vittoria - ind i fremtiden med de rigtige lukkede ringe
Virksomheden Vittoria hjælper cyklister med at nå deres individuelle cykelmål med hurtige dæk af høj kvalitet og slanger af samme karat - med en stadig fastlåst tanke på, at du altid bør tænke et skridt videre. På fabrikken i Thailand producerer virksomheden over 7 millioner cykeldæk og næsten en million bomuldsdæk om året. Vittoria Industries Ltd. er således en af de største cykeldækspecialister og fabrikanter i verden.