VDO

Cykelcomputere - til måling af din ydeevne, og dine fremskridt på cyklen

Cykeludstyr

  • Sort by:

4 Søgeresultater

Cykelcomputere fra VDO er højteknologiske computere til den moderne cykelrytter. State-of-the-art teknologi tilhører er standarden for firmaet. Uanset hvor du kører eller hvor du vil hen, kan du altid stole på en præcis og effektiv beregning af ruten. Cykelcomputerne kan meget mere end at måle, vise din aktuelle hastighed og vise dig tiden; du kan også se afstanden og de samlede kilometer du har kørt over en given periode. Computernes vægt er ekstremt lav, data er nemme at gemme og alle informationer er nemme at få adgang til. VDO-cykelcomputere er moderne, handy computere, der enten fås som kablede eller trådløse modeller alt efter dine præferencer. Derudover tilbyder VDO GPS-computere og cykelcomputere med puls og højdemåling igen tilpasset dine behov, og hvilke præferencer du har for dine ture på cyklen. Funktioner, udstyr og tilbehør varierer afhængigt af, hvilken model du vælger. Alt efter, hvilken model du ender med at vælge er du altid sikker på at finde en, der passer netop dig, da produkt-linjen dækker hele spektret af teknologiske muligheder.

VDO cykelcomputere
VDO-computere er state-of-the-art produkter. De små og handy cykel gadgets tilbyder mange funktioner til pendlere og alle andre cykel entusiaster, der kan lide at få oplysninger om deres tur. Hvad vil du vide? Kadence, gennemsnitlig hastighed på dagen eller året, turafstand, brændte kalorier, tid? Disse og flere data vises på cykelcomputere mens du kører. Anvendelsesområdet er stort, uanset om du foretrækker downhill, bykørsel eller touring: VDO cykel computere er tilgængelige for nærmest alle forskellige former for cykling.

Cykelcomputere fra VDO - højteknologiske enheder til den moderne cykelrytter
VDOs trådløse cykelcomputere imponerer med et rent udseende, da der ikke er unødvendige kabler på styret eller andre steder på cyklen. I stedet tilbyder den trådløs digital datatransmission af alle de værdier du gerne vil holde øje med på din tur. Selvfølgelig er VDO-computere også tilgængelige i kablede versioner. Disse modeller leveres med en standard datatransmission - i form af en direkte forbindelse, så du derved aldrig er i fare for at miste data fra eller på din tur. Installation af kablede VDO-computere er let, selv om det tager lidt mere tid. Dem, der bruger deres cykel til daglige pendlerture eller gerne vil lave en weekendtur med deres familie, er perfekt udstyret med de små, handy cykelcomputere fra eksperterne hos VDO.