•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

VAUDE

VAUDE offers functional and innovative products for mountaineers and cyclists. Being a sustainable outdoor supplier, VAUDE makes a contribution to a livable world in which people of tomorrow can enjoy nature with a clear conscience as well. The family-owned company sets environmental and social standards worldwide. VAUDE (pronounced [fau'de]) stands for environmentally friendly products from fair production. At the company headquarters in Tettnang, southern Germany, the company employs around 500 people.

VAUDE
cykelbeklædning, tasker og sko

Det hele begyndte i 1974, da Albrecht von Dewitz grundlagde firmaet VAUDE. Navnet udsprang af grundlæggerens initialer. I dag kan VAUDE Sport GmbH & Co KG, med næsten 500 ansatte I hovedkvarteret I Tettnang, Tyskland se tilbage på en succesfuld historie. Firmaet fremstiller tøj til både MTB og andre udfoldelser i bjerge og anden natur er allerede blevet udråbt til at være de bedste i flere magasiner, det har vundet talrige tests og har modtaget flere priser hvilket blot understreger potentiale såvel som design, funktionalitet og miljømæssigt ansvar.

VAUDE - en spydspids på vejen mod bæredygtighed
Ansvarlighed overfor miljøet, bæredygtighed og en ressource-besparende produktion er grundpillerne af firmaets tankegang. Det morderne, familieejede firma optræder ansvarligt ved at udvikle og producere gode, miljøvenlige produkter, der går forrest. Målet er ikke bare at bruge bæredygtige materialer, udelukke miljøfarligt PFC og at behandle naturen og mennesket med respekt, men at blive Europas førende udvikler af bæredygtig outdoor-beklædning. Som en stærk spiller på markedet for beklædning til outdoor og MTB møder en lang række af produkterne de standarder for miljøvenlig produktion og bæredygtighed der er opsat i GSS (Green Shape Standards). Som medlem af FWF (Fair Wear Foundation) forpligter VAUDE sig til at betale fir lønninger, og sikre ordentlige arbejdsforhold for alle medarbejdere igennem hele produktions processen.

VAUDE - tøj, tasker og tilbehør til cykling
Selvom VAUDE er dybt forankret i de forskellige udendørs sportsgrene tilbyder firmaet også en bred vifte af funktionel beklædning og tilbehør til almindelig cykling. Udover vandtæt beklædning til en regnvejrsdag, tilbyder VAUDE også tasker til både cykel og rytter, cykelsko og tøj til cykelrejser, hverdagsbrug, landevejscykling, MTB og touring-cykling. Oplev den store variation af produkter, og opdag den høje kvalitet som den tyske leverandør af outdoor-udstyr kan forsyne dig med.