Tubus

Cykeltilbehør af Tubus - Remme til fastgørelse af bagage og støtteben til alle cykelture

Cykeldele

Virksomheden Tubus blev grundlagt i 1988 og er kendt som producent for cykeltilbehør som stativer til cyketasker, remme og klemmer til bagage og støtteben den dag i dag. De cyklister, der gerne vil tage en længere tur på deres cykel, skal stole på kvaliteten og holdbarheden af deres stativer og tasker på cyklen. Derfor har Tubus et stort udvalg af forskellige stativer egnet til lange og korte afstande samt til let og tung bagage. Således anvendes deres produkter i dag over hele verden. Funktionalitet er virksomhedens højeste prioritet for at sikre, at hver enkelt taskestativ er en holdbar følgesvend til dig og din cykel. Eftersom Tubus er overbeviste om kvaliteten af deres ultralette, og yderst holdbare følgesvende til dig og din cykel, tilbyder virksomheden en 30-års garanti på alle taskestativer. Derfor kan du være sikker på, at produkterne vil gøre din cykeltur til en behagelig rejse, og at du og din bagage sikkert kommer frem til jeres fælles mål.

Cykeltilbehør fra Tubus - Bagageremme og støtteben til hver cykeltur
Aluminiumfjederklammer hjælper dig med at udvide funktionaliteten af dit cykelstativ. Disse produkter har en høj fjederspænding til gavn for sikker transport; f.eks. af dine varer på en indkøbstur. Tubus bagageremme med en krog i hver ende, giver en ekstra mulighed for at fastgøre din bagage. Deres elastiske stof giver mulighed for maksimal og varig holdbarhed mod både elementerne, og langvarigt brug. Specielt til brug med lowriders, tilbyder Tubus støtteben, der forhindrer cyklen i at falde til siden, når den lastes. Desuden tilbyder Tubus stivere til deres egne stativer og udløser, så du nemt kan få din bagage af og på cyklen. Med produkter fra markedslederen Tubus kan du nemt planlægge og gennemføre cykelture på flere dage eller endnu længere. Et stort udvalg af tilbehør til cykling sikrer, at du finder de rigtige produkter til dine behov.

Taskestativer fra Tubus - Ingen produkter kommer på markedet, før de opfylder de højeste kvalitetsstandarder
Før et Tubus-stativ kommer på markedet, og skal monteres på en cykel, testes det intensivt. Baseret på DIN og ISO standarder, testes alle produkter meget omhyggeligt. Kvalitetsstandarderne for firmaet Tubus er så høje, at testene af stativerne endda går ud over industristandarden. For at kunne klare alle udholdenhedsprøver på vejen, er hvert stativ udsat for ekstrahøje belastninger. Regelmæssige vibrationsprøver i udviklingsfasen sikrer alle dele, således hele produktet kan modstå ekstreme belastninger. En model vil kun blive lanceret, hvis kvaliteten er rigtig. Så det er ikke uden grund, at Tubus er blandt de bedste producenter af taskestativer fremstillet af stålrør.