Troy Lee Designs

Cult status thanks to unique designs – freestyle wear by Troy Lee Designs

Beklædning

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Sidst i 70’erne startede Troy Lee – manden bag et imperium af designs – med at dekorerer hans kammeraters motocross hjelme med blikfangende designs. Mens hans egen motocross karrierer var begyndt at tage form blev hans hjelme, og tøj snart til fremtrædende karakteristisk detalje på scenen, som endte med at gøre opfinderen til en fuldtidsdesigner.

Takket være deres særpræget stil og høje håndværksmæssige kvalitet er Troy Lee Designs produkter blevet en essentiel del af mountain bike sporten. Ligegyldigt om det er handsker, downhill beklædning, streetbeklædning eller høj teknologisk full-face hjelme lavet af carbon – hvert produkt er designet med kærlighed og ekspertise, lavet af kvalitetsmaterialer og fulde af detaljer, som hjælper dig med at mestre det hårde liv som en Gravity-rytter.

Takket være den lange forbindelse med forskellige sportsgrene har holdet bag Troy Lee designes kunnet skabe sig en masse erfaring ved at iagttage de nødagtige krav til produkterne. Alle de forskellige discipliner har fordele af denne know-how, som for eksempel betyder, at løsningerne er inspireret af motocross også er integreret i specielle MTB produkter.

Full-finger handsker lavet af et multilag, og ekstrem robuste udvendige materialer beskytter perfekt hænderne i tilfælde af et styrt, mens de tynde og anti-slip håndflader sikre en fin følsomhed der give en optimal kontrol af cyklen. Hjelmene er også fulde af smarte detaljer og banebrydende teknologier. Lige fra en belægning lavet af antimikrobisk materiale, som smider fugt udefra væk fra hovedet via vægtreducerede titanium komponenter til ful-face hjelme med et carbon skjold teknologi inspireret af Aerospace teknologi – Troy Lee Designs produkter tilbyder altid State-of-the-art teknologier.

Første klasses indre værdier møder et stillet design – dette gør produkterne berømte.