Trelock
Trelock låse beskytter din cykel mod tyve

Trelock låse beskytter din cykel mod tyve Trelock-firmaet har en lang tradition med fremstilling af cykeltilbehør inden for sikkerhed, elektronik og mekanik. Cyklister over hele verden glædes dagligt over den tekniske erfaring og ekspertise, som virksomheden har opnået i sin 150 år lange historie. Gode, reelle produkter med pålidelig funktionalitet og en gennemtestet kvalitet nagler Trelocks succes fast og tiltrækker kunder og partnere på det internationale marked.

Trelock cykelkomponenter beskytter din cykel mod tyve

I de sidste 10 år har Trelock-selskabet med sin altid høje hastighed inden for innovation af nye produkter bidraget betydeligt til at forme markedet med deres produkter. Kvantespringet fra mekanik til elektronik, software og optik af komponenter har hjulpet Trelock-firmaet fra Tyskland til at udvikle cykelteknologi, der har et fantastisk ry blandt cyklister. De produkter, som Trelock GmbH udvikler og producerer i hovedkvarteret i Münster, Tyskland, vil give de fleste cykeltyve kamp til stregen. Trelock fremstiller cykellåse, såsom kædelåse, foldelåse, kabellås og rammelåse, alle produceret af en speciel type stål, der er yderst modstandsdygtigt mod save og boltsakse.

Trelock cykellygter - med den nyeste teknologi
Et andet vigtigt parameter i din sikkerhed er cykellygter. Trelock-selskabets cykellygter er produkter, der vil oplyse vejene foran dig, for din og andre trafikanters sikkerhed. Virksomheden tilbyder batteri- og dynamo-drevne cykellygter samt batteri- og dynamo-drevne baglygter. Ved hele tiden at være tæt på markedet producerer virksomheden produkter til alle aktiviteter og sætter vigtige standarder med sin ekstraordinære sans for innovation og design. Et kvalificeret kompetent team realiserer de nyeste teknologier i Trelocks moderne innovationscenter i Tyskland.