Time

Højteknologi til din cykel - pedaler til cykelproffer

Cykeldele

  • Sort by:

7 Søgeresultater

Virksomheden TIME har længe været meget populær blandt cykelryttere verden over. Produkter som cykelpedaler og klamper er resultatet af det intensive forsknings- og udviklingsarbejde firmaet vedbliver med at udføre. Alle produkter er designet og løbende videreudviklet i samarbejde med cykelproffer, sportsforskere og tekniske eksperter. TIME blev grundlagt af Roland Cattin i 1986. Siden da har man kunnet finde fabrikantens cykeltilbehør og -produkter under professionelle såvel som motionisters fødder. Den videre udvikling af de allerede eksisterende produkter er karakteristisk for virksomhedens filosofi og hjælper med - hele tiden - at sætte nye standarder i kvalitet, teknologi, håndværk, funktionalitet, holdbarhed, komfort og design. TIME pedaler og klamper er designet til at forbedre præstationen hos alle cykelryttere.

Højteknologi til din cykel
TIME-pedaler er højteknologiske produkter, der bruges i internationale cykelløb. Pedalerne er teknisk topmoderne. De er designet til perfekt positionering af fod og hæl uden at give for meget bevægelsesfrihed. Udløsningsvinklen blev valgt for at sikre, at du hurtigt, sikkert og effektivt kan være tilbage på fast grund. Pedalerne er lavet af stål og kulstof, så de er lette og robuste. Da platformene er lavet af slidstærkt materiale, tilbyder de endda god præstation ved brug i mange år fremover.

Specielt designet: Klamper til dine cykelpedaler
TIME tilbyder som sagt også klamper, der passer perfekt til de pedaler firmaet sender på markedet. Disse lette højteknologiske klamper karakteriseres af en lav ’stack height’. Den korte afstand mellem aksel og sål sikrer en god fastholdelse af din fod i alle terræner og når du kører ude af sadlen, f.eks i sprint. Du får fri bevægelighed og en god balance sammenholdt med at vægten holdes så lav som muligt. Klamperne er nemme at installere. Passende skruer til korrekt installation er inkluderet sammen med klamperne. Størrelsen på klamperne er omhyggeligt udvalgt for at sikre fastholdelse under ekstreme forhold. Udløsningsvinklen er designet til perfekt at kombinere funktionalitet og ydeevne.