Tacx

Innovative design. Unique technology. - Roller trainers for your indoor training.

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

40 Søgeresultater

Hvad der startede som en lille cykelbutik i 1957, er i dag vokset sig stort til firmaet Tacx - en innovativ, international producent af hjemmetrænere, hvad enten det er stationære trænere eller ruller. I dag er Tacx-cykeltrænerne standardudstyr for UCI Pro Tour-holdene til at hjælpe dem i mål med deres træning, særligt henover vinteren, men også som et redskab til opvarmning inden konkurrencer. Med en stor passion for cykelløb tilbyder fabrikanten Tacx et stort udvalg af produkter, der understøtter træningen og udvikler løsninger, der garanterer dig en perfekt gennemførelse af dine træningssessioner hjemme i stuen, eller i din ’pain cave’.

Cykling med Tacx - virtuelle reality-træner fra proffer til proffer
Med hensyn til indendørs trænere er firmaet Tacx afhængig af pro-testede virtuelle trænere, der tilbyder avancerede træningssessioner og er en perfekt støtte til rytteren under forberedelsen til konkurrencer. Tacx tilbyder virtuelle ’reality trainers’, der tilbyder den rigtige træning hvad enten du er ambitiøs motionist, licensrytter eller en del af det professionelle cykelfelt. Softwareprogrammerne og videoerne fra firmaet Tacx giver dig mulighed for at komme ind i en virtuel verden med næsten ubegrænsede muligheder. Trænerne simulerer forskellige træningssessioner/ture, der spænder fra ture i terrænet til mountainbikere over vej- og sporsimuleringer til cykelklubber. Således er alle discipliner af cykling fint repræsenteret og støttet, så alle behov kan opfyldes hos brugerne af produkterne.

Tacx cykeltilbehør - cykeltræning på et perfekt niveau
Med en række tilbehør som arbejdsstande, værktøj herunder QR, pulleyhjul, headsetnøgler, træningstasker til sikker og nem transport/opbevaring af din hjemmetræner samt flasker og lette flaskeholdere, tilbyder Tacx en bred vifte af produkter til alle cyklister. Med dette brede produktsortiment følger - og støtter - Tacx cykelryttere i deres træning og på vejen frem mod deres mål.