•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Stan's NoTubes
SLANGELØSE SÆT FRA STAN’S TILBYDER ET SLANGELØST SYSTEM FOR STANDARD DÆK

Virksomheden Stan’s NoTubes fra Big Flats, New York, har gjort til deres forretning at forhindre punkteringer. De slangeløse sæt gør standard kroget fælge og dæk til et pålideligt slangeløst dæksystem ved et tryk med håndleddet. Stan’s tætningsmateriale til dæk - også separat tilgængelig ligesom alle andre dele i sættet - er øjeblikkelig og perment virkende for huller op til 6 millimeters længde. Det kan bruges til både slangeløse og konverterede standard dæk, og lappe dem sikkert i op til syv måneder.

Takket være et specielt antifrys tilsætningsstof kan tætningsmaterialet endda bruges i temperaturer helt op til 30°C.

Derudover er en klar fordel ved sættet, at det allerede eksistrende dæk/fælge stadig kan bruges. Selvom slangeløse dæk er blevet meget populært de seneste år er mange cyklister ikke villige til at købe dyre slangeløse dele. For disse personer er Stan’s No Tubes sæt er et godt alternativ.  
 
Fordelene ved et slangeløst system er kendte. En mindre roterende mængde, takket være fjernelsen af slangen gør cyklen væsentligt mere adræt, mens det også imponerer med dets acceleration og rullemodstand. Tætningsmidlet er egnet til gør-det-selv reperationer af små huller, hvilket optimerer punkteringsbeskyttelsen og gør det muligt at bruge endnu tyndere og lettere dæk. Monteringen er ligeså simpelt som konceptet og er gjort på ingen tid.

Stan’s NoTubes tilbyder specialsæt i 24” til 26” og 29” til Freeride, Cross Country og alt mountain bike brug.

Påregneligheden af Stan’s NoTubes produkter vandt til the coveted Interbike award i kategorien ”Bedste Brand Værdi for forbrugere” i 2014.

Stan’s NoTubes er et godt alternativ for tilbudsjægere, pragmatiker og alle dem som værtsætter fordelene ved slangeløse dæk