•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

SRAM cykelkomponenter
Cykler til konkurrence ... i detaljer

SRAMs triumferende fremskridt satte selskabet, der var kendt for sine cykelkomponenter på verdenskortet i 1987, da firmaets grundlæggere Scott, Ray og Sam besluttede sig for at bringe en roterende mountainbike skifter på markedet. I de efterfølgende år udviklede amerikanerne løbende nye skifte-teknologier, og i dag findes der en stor fanskare blandt landevejsryttere og mountainbikere. I dag er selskabet blandt andet meget velkendt og beundret for sit udvalg af bagskiftere, forskiftere, kæder, tandhjul og meget andet. Firmaet er altid på udkig efter teknologiske forbedringer. SRAM arbejder konstant for at udvikle sine produkter til sine kunder. Den eneste måde at lykkes med det på er ved konstant at tilfredsstille kunderne med højt ydende cykelkomponenter. Derfor er både amatørcyklister og professionelle ryttere blandt de loyale fans af det amerikanske mærke.

SRAM - Højkvalitets cykelkomponenter til næsten alle typer cykler
På området for cykelløb i alle kategorier er SRAM blevet kendt for sin udvikling af "grip shift" twist shifter, som blev efterfulgt af andre komponenter som bagskiftere og forskiftere. Et andet område, hvor SRAM konkurrerer på markedet med højt ydende cykelprodukter, er det for bremser, bremsekalibre og samlede bremsesystemer. SRAM tilbyder disse og andre cykelkomponenter til stort set alle typer cykler. På vejen, hvad enten du er på en mountainbike, en racercykel eller en bycykel, kan alle cyklister drage fordel af den veldesignede og veludviklede cykelteknologi, der overbeviser alle med hensyn til høj præcision. I dag overbeviser den kontinuerlige udvikling af de enkelte cykelkomponenter stadig cyklister over hele verden!

Det er tid til at skifte et gear op!

Teknologiske fremskridt skal overbevise i praksis. En cykel bør især være enkel. Elegance betyder, at man er nødt til at efterlade unødvendige komponenter. Dette er fremskridt - og det er samtidig retningslinjen for SRAMs første elektroniske skiftesystem, SRAM RED eTAP.

EAGLE

Udviklet i USA, designet i Tyskland, produceret til verden: Den nyeste generation af 1x-teknologien kommer fra de samme mennesker, der designede den. Et skiftesystem med en unik præstation og helt nye muligheder. Kraftig, hård, og stille. Med et gearområde, der spænder videre end nogle andre 1x gearskiftesystemer hidtil har tilbudt.