Sportourer

Greb og sadel med det primære fokus, at du skal have en afslappet tur på din cykel

Cykeldele

Mere frihed gennem behagelige cykelture- med cykeltilbehør fra Sportourer!
Mærket Sportourer fra Italien forbinder emnet frihed med ubegrænset mobilitet på to hjul og med den simple opfattelse af plads og tid, især når man cykler. Cyklen repræsenterer nøglen til et mere aktivt liv og giver dig mulighed for at opleve frihedens ånd. Hver sadel og greb af Sportourer afspejler netop dette mindset.

Sportourer - Cykelsadler og greb til en afslappet tur på din cykel
Det uafhængige mærke der oprerer under samme tag som det traditionelle italienske selskab Selle Italia distribuerer, udvikler og producerer cykelsadler, greb og andre nyttige artikler af cykeltilbehør med høj teknologisk standard. Frihed skal være sjovt! Målet er således at tilbyde cyklister høj komfort i sadlen og et godt greb om styret. To vigtige kriterier for at gøre cykling til et ærligt og reelt alternativ for mange mennesker. Sportourer vil motivere folk til at cykle, og det er derfor mærket fokuserer på at udvikle komfortable og sikre produkter med en god pasform og reflekterende design for din sikkerhed.

Sportourer - Nyd øget komfort og sikkerhed
Alle sadler, greb og tilbehør i det brede produktsortiment er tilpasset kundernes krav på den bedst mulige måde - uanset om du er sportsentusiast, pendler, eller vælger mtb som dit foretrukne våben. Virksomheden imponerer med brugen af stærkt elastisk skum og gelpuder samt med et elastomer-system til jævn trykfordeling og stor stødabsorption. Derudover kan Sportourer trække på mere end 120 års erfaring fra det traditionelle moderselskab Selle Italia i forhold at udvikle sofistikeret cykeltilbehør, der opfylder højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Udover ergonomiske greb og tilbehør, har virksomheden moderne sports-, touring- og bysadler. Hver af de tre sadelserier er på et højt teknologisk niveau og perfekt tilpasset kundernes livsstil.