•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Sportful
Beklædning til cykelryttere

Sportful har sin oprindelse i skisporten. Da Giordano Cremonese ønskede at deltage i Marcialonga langrendskonkurrencen i 1972, oplevede han, at det normale tøj han brugte ikke var tilstrækkeligt til så hårde forhold som han her udsatte det for. Derfor begyndte han at udvikle sit eget tøj lavet af akryl af høj kvalitet. I en lys orange ski-dragt deltog han i den 70 kilometer lange langrendskonkurrence og fik således mange komplimenter med på vejen for det innovative tøj. I 1973 blev Sportful grundlagt. Siden 1985 har virksomheden også tilbudt cykeltøj i samme høje kvalitet.

Innovation og design er nøglen til succes
Tøjet er specielt designet til brug i sport. De erfaringer, som grundlæggeren havde med sig fra skisporten blev brugt til at udvikle det perfekte tøj, der ydermere giver stor komfort under skiftende forhold. Siden da har innovation og design været nøglen til virksomhedens succes. Inden for kort tid var pro atleter og hold udstyret, og de første medaljer blev høstet i Sportfuls beklædning.

Beklædning til cykelryttere
Brandets produktsortiment er stort, alt lige fra bib-shorts og lange bukser til cykeltrøjer, jakker og tilbehør som huer og anden hovedbeklædning - her finder kvinder og mænd trendy cykeltøj i alle farver og størrelser. Udviklet til konkurrence og træning.

SPORTFUL BODYFIT
PERFEKT TIL INTENS VINTERTRÆNING

Udviklet i samarbejde med professionelle ryttere fra World Touren. Udfordringen med vinterjakker består i at finde den ideelle balance mellem varme, beskyttelse mod vejret og åndbarhed. Resultatet er en jakke, der giver beskyttelse i næsten alt slags vejr om vinteren, uden at der opstår en for stor akkumulering af varmen, således at der dannes vand på indersiden, der kan underafkøle dig.

Hvem bekymrer sig om vejrprognosen?

NoRain teknisk termostof: Nanoteknologi med vandafvisende yderside og børstet fleece på indersiden. Til jakker anvendes Sportfuls eget NoRain materiale. Regn-beskyttelse og åndbarhed beskytter dig mod underafkøling i alt slags vejr.

PRIMAVERA SWITCH JACKET

Denne vendbare jakke giver dig ikke kun valget mellem enkle og æstetisk flotte modeller, men giver dig også et valg, alt efter hvilken side af jakken du har på ydersiden - afhængigt af vejrforholdene. Hvis der kræves lidt mere varme i køligt vejr, skal jakken bæres med den sorte side udad. Hvis der derimod kræves ekstra isolering, skal jakken bæres med den farvede side udad. Med den side, hvorpå der er tryk, udad giver det ydre lag vindbeskyttelse og det indre lag varmeisolering.