sportful

Beklædning til cykelryttere

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

1 Søgeresultater

Sportful har sin oprindelse i skisporten. Da Giordano Cremonese ønskede at deltage i Marcialonga langrendskonkurrencen i 1972, oplevede han, at det normale tøj han brugte ikke var tilstrækkeligt til så hårde forhold som han her udsatte det for. Derfor begyndte han at udvikle sit eget tøj lavet af akryl af høj kvalitet. I en lys orange ski-dragt deltog han i den 70 kilometer lange langrendskonkurrence og fik således mange komplimenter med på vejen for det innovative tøj. I 1973 blev Sportful grundlagt. Siden 1985 har virksomheden også tilbudt cykeltøj i samme høje kvalitet.

Innovation og design er nøglen til succes
Tøjet er specielt designet til brug i sport. De erfaringer, som grundlæggeren havde med sig fra skisporten blev brugt til at udvikle det perfekte tøj, der ydermere giver stor komfort under skiftende forhold. Siden da har innovation og design været nøglen til virksomhedens succes. Inden for kort tid var pro atleter og hold udstyret, og de første medaljer blev høstet i Sportfuls beklædning.

Beklædning til cykelryttere
Brandets produktsortiment er stort, alt lige fra bib-shorts og lange bukser til cykeltrøjer, jakker og tilbehør som huer og anden hovedbeklædning - her finder kvinder og mænd trendy cykeltøj i alle farver og størrelser. Udviklet til konkurrence og træning.