SP Connect

Forbind dit aktive liv!

Cykeludstyr

SP CONNECT tilbyder dig kloge løsninger for at drage fordel af alle de fordele, der følger med din smartphone under sportsaktiviteter. Det er trods alt langt mere end bare kommunikation - din smartphone giver dig kontinuerlig præstationsovervågning, mens du er din egen personlige træner under aktiviteten. Men især når du bruger din smartphone på cyklen, kræver den bedste funktionalitet let læsbarhed og adgang - samt pålidelig fiksering på cyklen.

Det er netop det, SP CONNECT tilbyder, der er tro mod deres rødder: Ejeren af SP-koncernen Thomas Krenn grundlagde et firma for snowboardbindinger i 1988. Det lyder som lidt som gårsdagens nyheder, men det har været en stor succes - ligesom det variable smartphone mounting system der blev lanceret i 2016. Basis for dette produkt er en telefonpose med en integreret vedhæftningsmekanisme, der tilbyder høj sikkerhed og næsten ubegrænsede applikationer.

Ligegyldigt hvilken slags sport du foretrækker - produkterne er perfekt tilpasset deres anvendelse - det er mountainbike, løb, snowboarding eller golf - og vil altid tillade dig at bruge din smartphone sikkert. Således forbinder det østrigske firma baseret i Wien din smartphone i dit aktive liv, så du kan nyde en hidtil uset frihed.