smith optics

For et altid klart udsyn

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

7 Søgeresultater

Omfattende test og fremragende materialer - med Smith Optics får du gode sportsbriller og hjelme til brug i den vilde natur
1965 i Sun Valley, Idaho, USA: Smith Optics revolutionerer skisporten med verdens første snebriller, der leveres med en forseglet linse og åndbart ventilationsskum.
I dag: Smith Optics har i stigende grad udvidet sin ekspertise inden for sportsbrillesektoren. Smith Optics producerer højtydende briller til alt udendørs sport.

Solbriller og hjelme - Smith Optics tilbyder moderne brilleteknologi i alle afskygninger
Smith Optics brillemodeller er tilgængelige for mange forskellige discipliner: Skiløb, snowboarding, surfing, motocross, klatring og selvfølgelig cykling. Alle produkter fra Smith Optics testes intensivt under sværeste forhold af et internt team. Hjelmene og brillerne fra Smith Optics er robuste og har det højeste niveau af kvalitet.

Pioner i sportsbriller og beskyttelsesbriller
I begyndelsen producerede Smith Optics grundlægger Dr. Bob Smith, der var tandlæge af erhverv, de første glas manuelt og brugte tandtekniske instrumenter, skum og klæbemiddel. Før han kunne indgå en aftale for industriel produktion, blev disse tidlige prototyper samlet sammen med venner og bekendte ved køkkenbordet. På mange ture i bjergene blev produkterne testet og efterhånden blev de nye prototyper altid ivrigt byttet med liftkort, da flere og flere mennesker så potentialet i de innovative sportsbriller.

... og state-of-the-art teknologi i dag
En af de mange opfindelser fra Smith Optics er blandt andet 5x anti-tåge-inder linsen, I / O-serien med lyn-skift-funktion, det patenterede "Turbo Fan" ventilationssystem samt det justerbare linse ventilationssystem "Regulator", som også er patenteret individuelt. Yderligere patenter er Roll-off-systemet til downhill og MotoX-briller og ODS (Ocular Docking System), som gør det muligt at integrere optiske linser i solbriller og snebriller. Blandt de seneste udviklinger er ChromaPop-objektivet, der tilbyder ubegrænset polarisering, klarhed og farveintensivering.

Innovativt talent og lidenskab
Hvad der gør Smith Optics så specielt, er faktisk teamet bag udviklingen af brillerne. Sportsbrillerne og udstyret er designet med henblik på brillen som et samlet hele, og de testes igen og igen, indtil de opfylder de højeste krav. I sidste ende skal du nyde naturen, sporten og bevægelsen og med briller fra firmaet behøver du ikke bekymre dig om kvaliteten af dine briller.