•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

SKS GERMANY
RIDE ON

Som en af de førende producenter af cykeltilbehør har SKS Tyskland holdt hjulene rullende i næsten 100 år nu. Hver dag lever de op til deres slogan: Ride on! Det handler om at hente fart, holde sig på vejen til succes og nå deres mål - med dokumenterede produkter, innovative løsninger og friske ideer. Kvalitetsmærket "Made in Germany" afspejler virksomhedens høje krav til kvalitet, funktionalitet og design. Alle produkter udvikles af erfarne og kreative mennesker i de interne design- og udviklingsafdelinger og sætter deres aftryk på markedet hele tiden.

Højkvalitets minipumper, præcise gaffelpumper, gulvpumper samt virksomhedens kultprodukt - RENNKOMPRESSOR-pumpen - karakteriserer udvalget af luftpumper. Alle pumper skiller sig ud for komfortable funktioner, høj effekt og valget af robuste materialer.

SKS TYSKLAND er kendt over hele verden for deres innovative skærme til ethvert hjul og enhver rammestørrelse. Skærmene lover den allerbedste beskyttelse mod snavs og ’spray’ fra dine hjul.

Ud over cykelværktøjer, flasker, flaskeholdere og cykeltasker, er de nye BIKE-LIQUIDS blevet integreret i SKS-serien for at give endnu højere komfort med ekstra tilbehør.

Bliv ved med at køre næsten friktionsfrit!

Den højtydende kædeolie LUBE YOUR CHAIN opfylder de meget høje standarder som cykelryttere verden over stiller til deres materiel. Olieflasken leveres med en applikator i toppen for at sikre jævn fugtning af kædeleddene. Denne patenterede løsning til anvendelse af smøremidlet blev udviklet og afprøvet i SKS GERMANYs udviklingsafdeling. Resultat: Smøring af en kæde har aldrig været nemmere, mere effektiv og renere.

Kædesmøringen er fremstillet af firmaet Bechem Lubrication Technology og produceret i Tyskland. Eksperter fra bilindustrien har udviklet smøremidlet specielt til SKS GERMANY. LUBE YOUR CHAIN er 100% opløsningsmiddelfrit og garanterer således perfekt smøring af din cykel. Den forbliver på kæden længere, beskytter den og reducerer slid. En anden fordel: PTFE efterlader en beskyttende film over kæden for at reducere friktionen og sikre jævnt løb. Derudover forsegler olien hullerne mellem de integrerede bøsninger, ruller og holder kæden fri for snavs. De gode smøreegenskaber blev vist i en laboratorietest med en høj værdi på 137,5 N / mm². Takket være en økonomisk anvendelse og høj effektivitet svarer flaskens indhold (75 ml) op til 75 smøringer.

Wellness-program til din cykel

Regelmæssig pleje og vedligeholdelse forlænger cyklens levetid. WASH YOUR BIKE renser olieindsmurte og fedtede komponenter uden at angribe tætninger og overflader. Dog kræver cykelkæden også ordentlig pleje: Den specielt udviklede højtydende kædeolie LUBE YOUR CHAIN opfylder disse meget høje standarder. Flasken leveres med en praktisk applikator på toppen for nem anvendelse. Konserveringsmiddelet SAVE YOUR FRAME er perfekt til at passe på din cykelramme. Efter rengøring er rammen beskyttet gennem en snavs- og vandfast film. PTFE smøremidlet TUNE YOUR PARTS er vandtæt og beskytter mod korrosion og slid. Sidst, men ikke mindst, eliminerer SEAL YOUR TIRE-tætningsmidlet behovet for at udskifte dine slanger.

Luft ud af en flaske

RIDEAIR er den første genopfyldnings patron lavet af SKS GERMANY. ”Take away” patronen er en nødhjælp, som passer ind i alle almindelige flaskeholddere. Også perfekt til e-cykler eller til at fylde tubeless dæk. LOCK-versionen af RIDEAIR tilbyder desuden en speciel funktion: Den leveres med en integreret kabellås for at beskytte cyklen mod tyveri.

Når du er hjemme igen, kan du genopfylde patronen i et par enkle trin. SKS RENNKOMPRESSOR gulvpumpen er perfekt til dette job, da det let leverer 16 bar - det er præcis det tryk, som RIDEAIR har brug for, for at sikre en optimal inflation af dækkene.