SKS Germany

RIDE ON

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

137 Søgeresultater

Som en af de førende producenter af cykeltilbehør har SKS Tyskland holdt hjulene rullende i næsten 100 år nu. Hver dag lever de op til deres slogan: Ride on! Det handler om at hente fart, holde sig på vejen til succes og nå deres mål - med dokumenterede produkter, innovative løsninger og friske ideer. Kvalitetsmærket "Made in Germany" afspejler virksomhedens høje krav til kvalitet, funktionalitet og design. Alle produkter udvikles af erfarne og kreative mennesker i de interne design- og udviklingsafdelinger og sætter deres aftryk på markedet hele tiden.

Højkvalitets minipumper, præcise gaffelpumper, gulvpumper samt virksomhedens kultprodukt - RENNKOMPRESSOR-pumpen - karakteriserer udvalget af luftpumper. Alle pumper skiller sig ud for komfortable funktioner, høj effekt og valget af robuste materialer.

SKS TYSKLAND er kendt over hele verden for deres innovative skærme til ethvert hjul og enhver rammestørrelse. Skærmene lover den allerbedste beskyttelse mod snavs og ’spray’ fra dine hjul.

Ud over cykelværktøjer, flasker, flaskeholdere og cykeltasker, er de nye BIKE-LIQUIDS blevet integreret i SKS-serien for at give endnu højere komfort med ekstra tilbehør.