Sixpack

Sixpack tilbyder alt, hvad du behøver til din dirtbike

Cykeldele

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Sixpack er en tysk producent af komponenter for alle slags Gravity sportsgrene inklusiv dirt jump, freeride og downhill. Sixpack blev grundlagt i 2007 og har siden været et kendt brand på freestylescenen med deres farvefyldte og utraditionelle dele. Komponenterne som er udviklet internt skiller sig ikke kun ud med deres gode look og høje kvalitet, men også imponerer også med den gode værdi for pengene.

Sixpacks produktudvalg er vokset betydeligt med årene og tilbyder passionerede dirt- og downhill ryttere et stort udvalg af cykeldele. Udvalget spænder fra styr, stel og greb til pedaler og sadelpind, du kan finde næsten alle komponenter til din cykel i et stort udvalg af forskellige farver. Hvilken cykel ville ikke se bedre ud med et par farvefyldte markeringer? Sixpacks dele forvandler din cykel til en blikfanger og gør den så personlig, som du er.

Rytterne på Sixpack Racing team er involveret i udviklingen af komponenterne for at sikre, at det færdige produkt ikke kun tilgodeser de professionelle, men også henvender sig til amatørerne.

Moderne materialer som magnesium, titanium eller CNC-styret aluminium sørger for den bedste stabilitet og en lav vægt af komponenterne – de to kerneelementer i Gravity sportsgrene. På den ene side kan denne slags sport kun blive gennemført med en bevægelig, letvægtscykel som er let at styre i luften. På den anden side kan robuste dele beskytte atleterne i tilfælde af styrt. Den lange praktiske erfaring af udviklerne og tilbagemeldingerne fra aktive atleter sikre en permanent forbedring af Sixpack’s dele.

De stilede kvalitets komponenter fra Sixpack tilbyder dig nok muligheder for at vise dine farver! Ligegyldigt om det er til din dirtbike, din freeride cykel eller din downhill cykel: Kærligheden til Gravity sportsgrene kan findes i hver eneste del!