Sigma

Bike computers, belysningssystemer og sportsure

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

92 Søgeresultater

SIGMA SPORT sætter konstant deres erfaring og ekspertise igennem 35 år i forskning og udvikling af deres produkter. SIGMA SPORT produkter kan beskrives med blot et par ord: De er sikre, pålidelige, yderst præcise, nemme at bruge og giver dig en fænomenalt god værdi for pengene. Alle, fra amatører til professionelle atleter vil alle kunne finde det rigtige udstyr i udvalget af cykelcomputere, belysning og sportsure. Lidenskaben til sport, såvel som input fra professionelle atleter, og - sidst men ikke mindst - det aktive samarbejde med detailhandlere og kunder er de afgørende faktorer for firmaets succes.

Belysningssystemer - cykellygter til sikrere cykling
SIGMA SPORT er tro mod mottoet "se og blive set", og tilbyder cykellygter i den absolut højeste kvalitet til alle slags cykler. Gode lygter er yderst vigtige for din egen sikkerhed under cykelture. Forlygter og baglygter, der er godkendt efter lovgivningen i de lande, de forhandles i, giver ikke kun sikkerhed ved at sørge for, at du ses tidligt. Desuden garanterer de selvfølgelig også god oplysning af vejen eller sporet foran dig. Derudover tilbyder SIGMA SPORT et udvalg af hjelmlygter til perfekt syn på sporet foran digog dermed sikkerhed og sjov på dine natlige udskejelser på cyklen.

Cykelcomputere - Fra startmodeller til professionelle GPS-computere
Elektronik til cykling er yderligere en virksomhedsafdeling hos SIGMA SPORT. Fra startmodeller til amatør atleter - f.eks. BC 5.16-cykelcomputeren i Topline 2016-generationen - med funktioner, der reduceres til de mest afgørende, til topmodeller med GPS og en lang række funktioner - som f.eks. ROX 11.0 GPS - brugerens krav er den første og allerstørste prioritet! Med SIGMA CLOUD, DATA CENTER og SIGMA LINK app tilbyder SIGMA også den nødvendige software til at få dine træningsdata tilgængelige, uanset hvor du befinder dig.

Sportsure
Et ur fortæller en historie om dets bærers personlighed. Denne sportslige træningspartner bør ikke kun matche sin bærers stil, men også opfylde hans eller hendes individuelle behov. Til dette formål tilbyder SIGMA SPORT et stort udvalg af sportsure, fra stopuret til ure med pulsmåler og ligeledes med GPS-sporing.