•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

SIGMA SPORT TYSKLAND
BIKE COMPUTERS, BELYSNINGSSYSTEMER OG Sportsure

SIGMA SPORT sætter konstant deres erfaring og ekspertise igennem 35 år i forskning og udvikling af deres produkter. SIGMA SPORT produkter kan beskrives med blot et par ord: De er sikre, pålidelige, yderst præcise, nemme at bruge og giver dig en fænomenalt god værdi for pengene. Alle, fra amatører til professionelle atleter vil alle kunne finde det rigtige udstyr i udvalget af cykelcomputere, belysning og sportsure. Lidenskaben til sport, såvel som input fra professionelle atleter, og - sidst men ikke mindst - det aktive samarbejde med detailhandlere og kunder er de afgørende faktorer for firmaets succes.

Belysningssystemer - cykellygter til sikrere cykling
SIGMA SPORT er tro mod mottoet "se og blive set", og tilbyder cykellygter i den absolut højeste kvalitet til alle slags cykler. Gode lygter er yderst vigtige for din egen sikkerhed under cykelture. Forlygter og baglygter, der er godkendt efter lovgivningen i de lande, de forhandles i, giver ikke kun sikkerhed ved at sørge for, at du ses tidligt. Desuden garanterer de selvfølgelig også god oplysning af vejen eller sporet foran dig. Derudover tilbyder SIGMA SPORT et udvalg af hjelmlygter til perfekt syn på sporet foran digog dermed sikkerhed og sjov på dine natlige udskejelser på cyklen.

Cykelcomputere - Fra startmodeller til professionelle GPS-computere
Elektronik til cykling er yderligere en virksomhedsafdeling hos SIGMA SPORT. Fra startmodeller til amatør atleter - f.eks. BC 5.16-cykelcomputeren i Topline 2016-generationen - med funktioner, der reduceres til de mest afgørende, til topmodeller med GPS og en lang række funktioner - som f.eks. ROX 11.0 GPS - brugerens krav er den første og allerstørste prioritet! Med SIGMA CLOUD, DATA CENTER og SIGMA LINK app tilbyder SIGMA også den nødvendige software til at få dine træningsdata tilgængelige, uanset hvor du befinder dig.

Sportsure
Et ur fortæller en historie om dets bærers personlighed. Denne sportslige træningspartner bør ikke kun matche sin bærers stil, men også opfylde hans eller hendes individuelle behov. Til dette formål tilbyder SIGMA SPORT et stort udvalg af sportsure, fra stopuret til ure med pulsmåler og ligeledes med GPS-sporing.

Større, slankere og med mange nye funktioner: Der vil være en ny udgave af den populære TOPLINE cykelcomputerlinie fra SIGMA SPORT, der er tilgængelig på hylderne allerede nu. Perfekt matchende seriens nye look kommer der nye funktioner og optimeret tilbehør. TOPLINE 2016 tilbyder den ideelle touringkammerat for alle - lige fra den kompakte BC 5.16 til motionsryttere ryttere til BC 23.16 for ambitiøse og mere væddeløbsorienterede cykelryttere.

Et af højdepunkterne kan ses på et overblik: store skærme og en lille størrelse på selve enheden. Sammenlignet med forgængermodellerne er skærmen med tre linjer nu betydeligt større og med en vertikal skærm, hvilket forbedrer visningsvisningen og letter læsningen. Seriens ergonomiske design leveres i elegant sort og hvid til at matche det moderne koncept. Knappen er klart struktureret. Dette understøttes af den intuitive menustyring.

Yderligere innovationer er inkluderet i de elektroniske enheder: Beslagene kommer også med et nyt design og er blevet slankere i sit visuelle udtryk. Nye klikmagneter til egerne kan monteres lettere og ydermere demonteres uden værktøj. STS-hastigheden og kadence transmitteren kan nu roteres og dermed bedre justeres til magneten, for optimal radiotransmission ved hver forgaffel.

Via NFC (Near Field Communication) kan modelserien BC 14.16, BC 16.16 og BC 23.16 kommunikere direkte med en Android-smartphone. Dette kræver forudgående installation af den gratis SIGMA LINK-app. Med den nye app kan alle indstillinger på cykelcomputeren laves, og turdata samt registreringer af turene kan aflæses nemt og bekvemt. For at starte trådløs dataudveksling skal du blot holde Android-smartphone op til cykelcomputeren, og dataene vises automatisk i den åbne SIGMA LINK-app. For alle dem, der ønsker en mere detaljeret analyse, kan dataene overføres via SIGMA CLOUD til DATA CENTER.