SIDI

Så hurtigt som hjulene drejer i cykelsporten går der hurtigt et halvt århundrede inden man kigger sig tilbage. Især, hvis man ser på SIDI-selskabets historie, fra begyndelsen i 1960, da firmaets grundlægger Dino Signori gjorde sin passion for at cykle til sit erhverv. I sin egen håndværksvirksomhed blev produktionen af cykel- og sportssko mere og mere vigtig, så SIDI blev til en af de førende fabrikanter af cykelsko i de kommende århundreder. I dag tilbyder SIDI et bredt udvalg af MTB- og landevejscykelsko til motionister såvel som professionelle cykelryttere.

SIDI cykelsko - sportssko med højteknologisk komfort
SIDI MTB / trekking og landevejssko er ergonomisk gennemtænkt - fra det materialet oven på skoen til lukningen og sålen. Derfor er de blevet meget populære sko til alle ambitiøse cykelryttere. Ikke kun designet af de forskellige cykelsko er overbevisende, men også deres funktion. Lette materialer øger slidstyrken og giver en særligt effektiv ventilation. Et andet innovativt særkende ved skoene er det justerbare "Heel Retention System", som blev udviklet af SIDI i 2007. Med dette system kan du justere skoene i hælen, så de passer særligt godt rundt om foden, og skoene sidder sikkert fast på din fod f.eks. under sprints. En anden meget praktisk SIDI-udvikling er ’Vent-carbon-sålen’, en carbonsål til cykelsko, som ventilerer foden. Micro Look-lukningerne er også meget vellidt af ryttere verden over; Micro Lock twist lukningssystemet giver mulighed for en perfekt justering af skoene.

SIDI cykelsko og tilbehør - pålidelig, komfortabel og funktionel
I dag er SIDI-selskabet med den helt unikke balance mellem tradition, udvikling, stil og komfort helt i toppen af producenterne af sportssko. Desuden tilbyder SIDI-firmaet meget nyttigt tilbehør og reservedele, især hvis du gerne vil matche dine SIDI sko med dit outfit. Du skal blot kombinere dine SIDI sko med farve-matchede spænde eller twist lukninger, der passer til din smag. Desuden har SIDI udvidet sortimentet af tøj med matchende strømper, overtræk, handsker osv. I fremtiden vil SIDI investere i et internationalt salgsnetværk og garantere en kvalitet, der tilfredsstiller millioner af atleter verden over.