•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

SIDI
Succes garanteret af ydeevne, komfort og lidenskab

Kvalitet, tradition, innovation, stil og komfort! Uanset om det er på vejen eller i skoven - Sidi er overbevisende! Cyklister over hele verden stoler på Sidi og sørger for, at skoene er repræsenteret regelmæssigt på vinderpodier i hele verden.

Afledt af de første to stavelser af for- og efternavnet af grundlæggeren Dino Signori, er det traditionelle mærke Sidi i dag synonym for high-end cykelsko. Hvad der gør Sidi speciel, er frem for alt kvaliteten, balancen mellem tradition og innovation, stil og komfort og selvfølgelig den ubetingede passion for cykling. Ud over sin fremragende pasform og den altid højeste grad af godt håndværk er Sidi først og fremmest én ting: innovative teknologier i alle prisklasser.

Kvinder og MEGA LAST Den ideelle pasform til enhver fod

Last (da: læst) beskriver den form om hvilken en sko er udformet. Sidi sko er altid blevet udviklet for at opnå den perfekte pasform. Derfor tilbyder Sidi ikke kun standardstørrelser, men også specielle sko til kvinder ("WOMEN") og brede fødder ("MEGA"). MEGA LAST giver perfekt pasform til brede fødder takket være et bredere snit på den øvre sko. WOMEN er specielt designet til smallere fødder.

1. plads til Sidi LÆSERENS VALG TIL MAGAZINERNE TOUR AND GRAN FONDO

Kvaliteten af Sidi er absolut overbevisende, derfor blev mærket tildelt en 1. plads i sko-kategorien af TOUR Readers 'Award. Gran Fondo-magasinet startede også en læserundersøgelse, hvor Sidi blev kåret som "Bedste Brand 2017" i kategorien "Cykelsko".