Selle SMP

Italian quality bicycle saddles for him and her

Cykeldele

Selle SMP blev grundlagt af Martino Padova i Padua i Italien i 1947. Virksomheden er nu i hænderne på hans to sønner, Franco og Maurizio. Det familieejede firma har specialiseret sig i udvikling af højkvalitets ergonomiske cykelsadler til landevejscykler, MTB'er, triathloncykler, e-cykler og touringcykler - fabrikeret 100% i Italien.

High End Sadler - ’Made in Italy’
Selle SMP værdsætter, og bruger, medarbejdernes erfaringer og færdigheder. Derfor er ikke kun forsknings- og udviklingsafdelingen baseret i Italien, men også hele produktionsapparatet for højkvalitets sadler. Alle materialer der anvendes til fremstilling af sadlerne kommer udelukkende fra Italien, hvor de også fremstilles, kontrolleres og pakkes. Selle SMP udvikler i Italien, Selle SMP producerer i Italien - OG Selle Italia sælger sine produkter over hele verden.

Selle SMP - "Designet til din krop"
Ved hele tiden at være tro mod filosofien "designet til din krop", producerer mærket Selle SMP ergonomiske cykelsadler af høj kvalitet med innovative teknologier. Udvalget spænder fra fuldcarbonsadler til selvmodellerende gelindsatser - virksomheden forbedrer løbende pasformen og materialerne til at tilpasse sadlerne endnu bedre til rytterens anatomi. Når alt kommer til alt, stræber Selle SMP efter kontinuerlig forbedring og innovation. - og det betaler sig - de prisbelønnede Selle SMP-sadler er ikke kun kendt over hele verden, men bruges også af professionelle i verdens største cykel løb.