Selle Royal

Altid en god saddel til en ambitiøs cykelrytter

Cykeldele

Cykelsadelproducenten Selle Royal blev grundlagt i 1956 i Italien og har siden udviklet sig til en verdenskendt fabrikant af cykelsadler. Både fagfolk og amatørcyklister nyder det sortiment, der udbydes af den italienske producent, der er kendetegnet ved en høj standard for design og innovation. Ved at gøre brug af højkvalitetsmaterialer, den nyeste teknologi og de videnskabelige resultater fra cykeleksperter producerer 'Selle Royal' standardmodeller af sadler med behageligt sædebetræk samt behagelige størrelser, så det derved er nemmere for den kræsne cyklist at finde den perfekte sadel. Derfor kan både amatørcyklister og professionelle nyde en ideel siddeposition til næsten enhver situation, han eller hun måtte blive udsat for.

Produkter fra 'Selle Royal' til cykelløb - og komfort
Uanset om det drejer sig om en racercykelcykel, mountainbike eller en citybike: 'Selle Royal' tilbyder dig den helt rigtige sadel til forskellige sportslige krav. Fordi alle cyklister sidder forskelligt og således anvender forskelligt pres på sædet, har 'Selle Royal' udviklet sadler i fire forskellige kategorier: 'sport', 'atletisk', 'moderat' og 'afslappet'. Hver serie tager højde for de forskellige kontaktpunkter en cyklist har på sin sadel. Resultatet er en behagelig og / eller sportslig kropsholdning, så siddepositionen og vinklen på ryggen er ideelt koordineret med hver eneste tur på cyklen.

'Selle Royal' cykelsadeltaske - et nyttigt tilbehør, der også sparer plads
Derudover tilbyder 'Selle Royal' også sadeltasker, som kan fastgøres direkte under sadlen med et klipsystem for at spare plads. Sporty, stilfulde og funktionelle, 'Selle Royal' sadeltasker giver ekstra plads til værktøj, ekstra slanger og andre små genstande som du kunne få brug for på din cykeltur.