SealSkinz

All-weather tøj til cykling

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

20 Søgeresultater

Cykelsokker, handsker og overtræk, der kan tilfredsstille de højeste krav
Produkterne fra SEALSKINZ er ideelt tilpasset de cykelrytteres behov, som gerne vil klare sig godt på vejen i alle vejrforhold. Naturen blev taget som et inspirerende eksempel på produktets funktionalitet. Sæler er perfekt rustet til et liv i vandet. Det betyder selvfølgelig, at cykelprodukterne fra SEALSKINZ er udstyret med en teknologi, der sikrer, at cykelryttere forbliver tørre på vej til deres destination. Desuden gør materialerne og finishen af produkterne det muligt for huden at ånde igennem produktet. Mærket tilbyder for eksempel handsker, sokker og huer i forskellige størrelser, pasforme og designs.

Vandtæt, åndbar, vindtæt: Cykelsokker fra øverste hylde
SEALSKINZ BIKING produkterne er specielt skræddersyet til cykelrytteres behov, der gerne vil køre lidt væk fra vejen på nogle af deres ture. Uanset om det regner, eller om du kører gennem lavvandede vandløb eller vandpytter: Sokkerne er lavet til at være 100% vandtætte såvel som åndbare. Desuden tilbyder sokkerne meget høj slidstyrke og en perfekt pasform. Årsagen til den ideelle pasform til sål, ankel og skinneben er de elastiske manchetter, som giver sokkerne ideelle hold på benet i enhver længde. Hvis sokkerne bliver våde under turen, giver merinoulden mulighed for pålidelig fugtopsugning så du ikke føler dig våd og kold direkte på huden.

Lette, men holdbare cykelhandsker til ethvert vejr
Ligegyldigt om du søger all-round handsker til det meste vejrlig eller holdbare vinterhandsker til ture i koldt og vådt vejr; hvad enten du er til ture i terrænet på mountainbike eller til en by- eller vandretur: SEALSKINZ BIKING-handskerne er meget alsidige. Deres finish giver dig løfte om behagelig behagelig komfort, også selvom turen bliver hård. Beskyttelse mod vind og vand er også garanteret. SEALSKINZ tilbyder den rigtige handskemodel til kolde og varme årstider. Pasform, fleksibilitet og komfort kombineres optimalt i disse produkter. For at kunne skifte gear nemt og sikkert, kommer handskerne med en ekstra belægning på fingrene. Nogle handskemodeller sikrer dig rene brilleglas med en speciel belægning på tommelfingeren, som gør det muligt at tørre sved væk let.