Schwalbe

slanger og cykeldæk fra øverste hylde

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

165 Søgeresultater

Forskellige køreunderlag kræver forskellige egenskaber i et cykeldæk. Dækproducenten Schwalbe er garant for en dynamisk og moderne udvikling, som giver cyklister de bedste cykeldæk og de bedste slanger. Den høje produktkvalitet er opnået, gennem en række teknologiske fremskridt, en kærlighed til detaljerne og et fremragende produktdesign. Resultatet er dæk til mountainbikes, dæk til racercykler og citybikes som matches af meget få.

Schwalbe leverer de bedste dæk og de bedste slanger. 
Cykeldæk, som til eksempel de lukkede ringe Ultremo, er håndlavede af erfarne håndværkere fra Schwalbe, lavet med italiensk know-how i kombination med avanceret teknologi. Det resulterer i et enestående greb i sving og på nedkørsler. Greb og lav rullemostand er til gavn for alle der cykler, og henter topresultater i de hårdeste konkurrencer. De lukkede ringe er udviklet til de krav der stilles i konkurrencer; lav rullemostand og god holdbarhed.

Schwalbe - Kvalitetsdæk til cykler
Schwalbe er en del af firmaet Bohle, som blev grundlagt i 1922. Schwalbe er et af de førende dækfirmaer i Europa, og eksporterer til hele verden. Schwalbe har også gjort sig særligt bemærket for dæk til kørestole. Ved at have specialiseret sig indenfor cykeldæk, har Schwalbe formået at etablere sig som en af de førende i hvert segment af cykeltyper. Om det er holdbare hverdagsdæk til citybikes, lav rullemodstand til landevejscykler, eller knopdæk til mountainbikes, så er alle produkter fra Schwalbe af den højeste kvalitet, og din garanti for et holdbart produkt.