RUDY PROJECT

Din sportsbrille- og hjelmspecialist fra Italien

Beklædning

RUDY PROJECT - Si! Disse briller og hjelme er blændende, ikke kun i solen, men også med hensyn til teknologi og design
Briller og hjelme specielt designet til cykelryttere. RUDY PROJECT har fulgt denne enorme efterspørgsel, siden den blev grundlagt af designentusiasten Rudy Barbazza i 1985.

Sportsbriller - 100% fremstillet i Italien
For at opfylde de høje krav til cykling, går RUDY PROJECT ikke på kompromis med design, sikkerhed og ergonomi i udførelsen af deres produkter.

Tankevækkende design med et individuelt touch
Det er den umiskendelige charme fra det fantasifulde italienske design af brillerne, der gør RUDY PROJECT ekstraordinært! Hver enkelt genstand kombinerer teknologiske fremskridt med æstetisk design. Teknologi og design er her - lige foran dine øjne, og med et stort udvalg!

Materialer af høj kvalitet til dine øjne
Materialevalget garanterer lang holdbarhed. Der anvendes udelukkende højkvalitetsplast og -metaller. Sikkerhed og pålidelighed gør dine RUDY PROJECT-briller til en loyal følgesvend på cyklen.

Ekstra komfort og fantastiske funktioner
Letvægts konstruktion, justerbare næsebroer og ørestykker. RUDY PROJECT-briller kan let justeres og giver et særdeles højt komfort-niveau. Med hensyn til linserne er virksomheden også dybt afhængig af linser af høj kvalitet, fremstillet af topmoderne materialer. Således er dine øjne beskyttet mod skadeligt lys og ydre påvirkninger. Der er altid en praktisk brille-taske inkluderet, der beskytter dine briller samt udskiftningslinser. RUDY PROJEKT-briller er også perfekt egnet til optiske linser.