RST

Et cykelfirma med høje standarder

Cykeldele

RST er specialist på markedet for design og produktion af de affjedrede for- og baggafler der bruges i forskellige discipliner. Firmaet producerer både gafler med god affjedring til både MTB og bycykler af forskellig art. RST er en forkortelse for Rapid Suspension Technology - så derfor står fabrikantens navn allerede for de højeste standarder indenfor sofistikerede affjedrede gafler. RST er en af verdens førende producenter af affjedrede forgafler til MTB. RST forgafler er brugt verden over for at give MTBs de bedste kvaliteter ift affjedring.

RST MTB produkter - ekspertviden indenfor cykling
RST har udviklet og produceret særligt gode affjedrede gafler siden 1990. Med over 25 års erfaring med produktion af netop disse gafler tilbyder firmaet derfor en unik ekspertviden. Erfaringen og den tekniske viden der er tilvejebragt over disse år har stor indflydelse på udviklingen af nye modeller, der skal sikre at MTB’ere verden over kan håndtere deres cykler på bedst mulig vis i alle de forskellige terræner de udsættes for. Alle detaljer på en RST gaffel er designet for at give dig den bedste ydeevne på din cykel. Der er en RST model til dig, både hvis du kører dirt, XC eller nogle af de andre grene indenfor MTB sporten. Vandringen på gaflen er altid tilpasset den disciplin gaflen udsættes for.

RST komponenter - High Tech cykeldele
Eksperten indenfor affjedrede for- og baggafler tilbyder også særlige modeller til city bikes, der gør den daglige pendling til en sand fornøjelse. Disse gafler er beregnet til brug på asfalt og i det urbane miljø. Hvis du kører på en city bike med RST gaffel vil du opleve en behagelig cykeltur, hjulpet godt på vej af en kvalitets-gaffel der absorberer alle bumpene på vejen. Ydermere tillader vandringen dig også at køre væk fra vejen, hvis lejligheden byder sig. Udover for- og baggafler tilbyder RST også forlængere til din gaffelstilk med en lang række forskellige længder både på selve stilken, men også på gevindet.