Rotor

kreative teknologier til langt mere effektiv cykling

Cykeldele

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Overvind det døde punkt med Q-Rings og INpower powermeters - ROTOR cykelkomponenter
ROTOR nedstammer fra en vision de to spanske venner og cykelentusiaster Pablo Carrasco og Ignacio Estellés havde. De ønskede at overvinde det døde sted i tråddet for en forbedret ydeevne og dermed revolutionere teknologien i cykelindustrien. Selvom den elliptiske klinge BioPace fra Shimano allerede var opfundet, så havde den ikke vundet indpas på markedet tilbage i starten af halvfemserne, så i stedet tog de to mænd en anden tilgang til deres Q-Rings. Maksimal effekt, forbedret kraft, perfekt acceleration og optimeret tråd blev ROTORs kendetegn og en markering af vennernes vision. Efter udvikling er komponenterne altid blevet fremstillet i et CNC-værksted på stedet for at holde afstanden kortere mellem fabrikation og udvikling, og ligeledes for at opfylde firmaets egen høje præcisionsstandard. Alligevel er ROTOR ikke kun kendt for deres innovative Q-Rings. Inpower krank-integrerede wattmålere på den ene eller begge sider af kranken giver en moderne dataindsamling og trådløs teknologi til landevej og MTB for at gøre rytteren og dennes tråd stærkere, hurtigere og mere effektivt. Hold og individuelle atleter i landevejscykling, triathlon, mountainbike, cykelcross er på vej mod sejren med ROTOR komponenter.

Hurtigere acceleration og kraft - når du allermest har brug for det.
I dag har de spanske Rotor Technology Components SL alle rettigheder til mærket ROTOR Bike Components. Både af nødvendighed og inspiration har udviklingsteamet ansat både luftfartsingeniører og advokater, der alle har viet deres arbejdsliv til radikale innovationer, såsom sofistikerede og højteknologiske ROTOR-cykeldele som ovale Q-Rings, kranksæt, krankbokse og kæder der alle yderes deres til forbedret effektivitet i tråddet og får cykelentusiaster verden over til at spidse ører når firmaets navn nævnes. De fræsede hårdt anodiserede klinger, der er fremstillet af højkvalitetslegeringer af aluminium anvendes af succesfulde cyklister, triatleter og mountainbikere over hele verden - enten som Q-Ringe, runde versioner såvel til singlespeed som til dobbelt eller tredobbelt klingesæt. Ud over Direct Mount klinger, tilbyder ROTOR også klinger til skruer og spindelsystemer af Shimano, SRAM, Race Face, Hawk, Raptor osv. Kampen mod vægt, ustabilitet og vindmodstand samt høj kompatibilitet er nøgleordene for aerodynamiske klinger. De er alle designet i ét stykke ligegyldigt om det er aero- eller lette, almindelige kranksæt. Klingerne fremstillede af CNC-bearbejdede smedede aluminiumlegeringer, der passer til alle standard kranksæt og gearsystemer. Specielt på landevejs- og triatlon-fronten bidrager Rotor Trinity Drilling System med en tredobbelt boret hul konstruktion af pedalarmene til et fremragende forhold mellem stivhed og vægt.

Omfattende kompatibilitet til cykler af ethvert mærke, alder og type
ROTOR bruger UBB designkonceptet (Universal Bottom Brackets) til alle deres kranksæt for at gøre dem kompatible med alle tilgængelige standarder for krankbokse, krankstørrelser og rammetyper. Det giver dig mulighed for at vælge en komponent fra Rotor til næsten enhver cykel, uanset type. Et væld af forskellige krankbokse som BSA, ITA, BB-lejer og Pressfit i forskellige størrelser fra BB30, via BB386 EVO til Pressfit 30, kan tilpasses UBB konceptet for installation af lette aluminiumskranksæt. UNO-komponentserien med hydraulisk teknologi til vej-, triatlon- og cykelcrossbrug blev udviklet i samarbejde med Magura og kædeproducenten KMC. ROTOR udvikler nye koncepter til Landevej, Triathlon, Fixie / Track, Marathon, Enduro / DH og Cykelcross, der forbedrer cykelturene for mennesker over hele verden. - og dette er blot begyndelsen…