Rohloff

Cykeltilbehør med høj standard af funktionalitet, pålidelighed og holdbarhed

Cykeldele

Rohloff-selskabet blev grundlagt i 1986 og er kendt for sine innovative gearteknologier, som bogstaveligt talt gør cykler og cyklister bedre. Karakteristisk for hele viften af cykeltilbehør er deres høje standard af funktionalitet, pålidelighed og holdbarhed. Denne teknologiske ekspert-virksomhed tilbyder blandt andet bremseskiver, udskiftnings-tandhjul, kædeværktøjer, faste akselbeskytter, nav og forskellige grebssystemer. Men Rohloff-sortimentet omfatter også kædehjulsværktøj og speciel cykelolie. Rohloffs fuldt automatiserede produktionsmaskine, også kaldet "The Green Monster", er vidt kendt inden for cykelindustrien. Et af Rohloffs vigtigste arbejdsområder er produktionen af nav, som løbende forbedres gennem konstant forskning og nye udviklinger.

Rohloff cykel tilbehør - 14-speed højtydende gearnav til cykler
Rohloff har i løbet af år udviklet et stort udvalg af kvalitetsprodukter til cykler. For cyklister med høje krav producerer virksomheden 14-speed high performance gearnav, som bruges af både amatører og professionelle ryttere. Typisk for disse nav er deres glatte løb og deres høje gearinterval. Derudover behøver de kun sjældent vedligeholdelse. Der er et bredt spektrum af gear at vælge imellem. Selv under ekstreme forhold, lover navet god og holdbar funktionalitet. Det omfattende udvalg af tilbehør i Rohloff-mærket omfatter også tandhjul, skiftere, kædespændere, bremseskiver og sæt til olieskift. Disse gearnav er også meget velegnede til ekstremt terræn.

Rohloff cykelsmøremidler - minimal friktion til cykelkomponenter
Alle komponenter på en cykel fungerer kun fejlfrit, når komponenterne er godt smurt. Til lange ture og for en høj holdbarhed af de enkelte cykelkomponenter tilbyder Rohloff specielle produkter. Desuden produceres produkterne på den mest bæredygtige måde og er biologisk nedbrydelige. Olien, der anvendes i smøremidlerne, har en højtryksstabilitet, en vandafvisende virkning og meget gode indtrængnings- og smøre-egenskaber. Rohloff-olien er blevet testet intensivt og anvendes specielt til cykelkæder. Den særlige kemiske sammensætning beskytter komponenterne mod slitage forårsaget af rust. Desuden giver flasken til dette smøremiddel en nem og præcis dosering.