ROECKL SPORTS

godt beskyttet, helt ud til fingertipperne

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

33 Søgeresultater

Roeckl sports er en familiedrevet, global virksomhed som er placeret i München. Siden 1939 har virksomheden specialiseret sig i produktionen af handsker til cykling, cross-country ski, alpine ski, nordisk vandring og multisport/udendørs beklædning. Roeckl Sport arbejder med top atleter og sportslæger for at udvikle perfektpassende cykelhandsker. Denne information overføres til produkter, som er ideelle for konkurrenceryttere i forhold til deres design og funktionalitet. Roeckl, producenten af handsker til konkurrerende cykelryttere, supplerer branchen med detaljer som betegner kvalitet. Ligegyldigt om man er til unisex design, kort finger/lang fingret design, til mænd, kvinder eller børn, til sommer eller til vinter, så er Roeckl et godt og sikker valg for mange cyklister.
 
Roeckl cykelhandsker – moderne standarder og produktionsteknologier
i 1972 formerede den nye ”patented cut” handske et startskud for Roeckls sportshandsker til at blive en fortrukken valg blandt dagens cykelryttere. Materialerne som Roeckl Sports benytter i produktionen af deres handsker for professionelle indeholde moderne standarder og den seneste produktions teknolog. Pasformens komfort af handskerne er især vigtig om vinteren. I uni sex udvalget er der basic designs og topmoderne designede handsker for cyklister. Disse er tilpasset til formen og anatomien for en kvinde og mand. Endvidere er disse special vinter cykelhandsker til kvinder og børn. De allerede veldesignet modeller for kvinder og mænds hænder er ekstra varme. Høj kvalitets detaljer så som COMFORT-INNOVATION, ergonomisk snit, ROECK-TEX, ROECK-GREB, enorm slidstyrke og MICRO-AIR tilbyder maksimum kvalitet i den koldeste tid om året. De non-slip materialer, som bruges til cykelhandskerne er særligt bløde, åndbare og luft gennemtrængende. De er også egnet til vaskemaskinen.

Roeckl cykelhandsker – den ideelle kammerat til cykelløb 
Roeckl sports har udviklet adskillige cykelhandsker til sommersæsonen. For eksempel disse høj teknologiske handsker er karakteriseret ved at de beskytter mod stress gennem tilspænding og vibrationer. Derudover ventilerer produkterne håndryggen og håndfladen slipper ikke styret og er særdeles behagelig at have på. De kortfingrede handsker og fuldfingrede handsker er tilgængelige i forskellige designs fra basic til toppen af udvalget. Snittene er tilpasset til formen, størrelsen og anatomien på hænderne uanset om du er mand eller kvinde. Børns cykelhandsker til sommer er tilgængelige med et special design og en form som er specielt egnet til børns hænder. For kvinder er der moderigtige designs, meget sportie handsker og tekniske varianter. Roeckls cykelhandsker har en anden kvalitetsdetalje: Åndbare MICRO-AIR, sømløs COMFORT-INNOVATION polstring på spidsen af fingrene samt et let og åndbart PULL OFF SYSTEM til løsne handsken af.