Rixen & Kaul

Cykelkurve og rygsække

Cykeludstyr

  • Sort by:

3 Søgeresultater

De, der ikke bare vil bruge deres cykler til lange ture gennem smukke landskaber, men også vil opbevare bagage nemt, sikkert og hurtigt fremover, vil - med dette mærke - finde den perfekte rejsemakker med godt tilbehør til cyklen i høj kvalitet fra cykeltilbehørsmærket Rixen & Kaul. Fabrikantens sortiment omfatter styr-tasker, cykelkurve og komfortable rygsække. Til brug sammen med førnævnte cykeltilbehør tilbyder Rixen & Kaul monteringsløsninger til cykelkurve og lignende tilbehør. Disse giver din last på cykelstativet den nødvendige støtte for at sikre, at alle indkøb og lignende transporteres sikkert til din destination. Virksomheden tilbyder endda et stort udvalg af såkaldte hurtige monteringsløsninger til cykler; Under navnet KLICKfix tilbyder virksomheden en række adaptere, der letter transporten af forskellige genstande på din cykel cykel.

Cykelprodukter fra Rixen & Kaul, meget let vægt med cykelkurve lavet af aluminium
I dag er en af Rixen & Kauls tidlige opfindelser nu en selvfølge for cyklister, der ønsker at stramme deres eger. For at centrere hjulets eger bruges nippelstrammeren 'SPOKEY', ligesom det var, da den blev opfundet.

Under mærket KLICKfix har firmaet Rixen & Kaul nu opfundet og produceret forskelligt cykeltilbehør, som er til stor gavn for cyklister. På grund af dens håndværk kan cykelkurven bruges 365 dage om året. Denne cykelkurv er lavet af aluminium, og produktionsmetoden gør den meget let. Indkøbsposer og lign., der vejer flere kilo, kan både sikkert og praktisk transporteres med denne praktiske hjælper til hvor du nu måtte have udset dig dit mål. KLICKfix rygsække er lige så gode og funktionelle med mange praktiske lommer og funktioner. Alle cykelprodukter fra dette firma er 'Made in Germany'. Både udvikling og fremstilling er også implementeret i Tyskland.

Rygsæk fra Rixen & Kaul: Tilbehør til sport og cykling, der har vundet priser for deres design
Personalet kender som passionerede cyklister deres kunders behov. Derfor er cykel tilbehørsprodukter fra Rixen & Kaul resultatet af deres egne erfaringer og behov. Det, der skal transporteres på en cykel, have en sikker montering, der let kan bruges i trafikken. Med adaptersystemerne og cykeltilbehør fra KLICKfix, Rixen & Kauls eget mærke, er der udviklet en løsning som mange cyklister bruger dagligt. Ved at bruge den kan stativer, cykelkurve og cykellåse fastgøres med et klik. Takket være producentens tasker til stativerne kan cyklister selv bære deres bagage eller tøj. I dag findes producentens systemer på mange cykler, og som en følge deraf fungerer de som faste ledsagere og hjælpere over alt i verden, hvad enten vi snakker om lange cykelture eller pendling. Lang levetid er garanteret, og en selvfølge. Designprisen er en bekræftelse på produktets høje standarder.