REMA Tip Top

Reparationssæt til professionelle og lynhurtige reparationer på din cykel

Cykeludstyr

Selskabet REMA Tip Top er en internationalt kendt producent af cykeltilbehør til cykelvedligeholdelse og reparation. Med et alsidigt udvalg af reparationssæt tilbyder virksomheden alt tilbehør du måtte have brug for til at vedligeholde alt lige fra bycykler, over mountainbikes og landevejscykler. Virksomheden blev grundlagt i 1937 og har siden grundlæggelsen udvidet sit sortiment af produkter til vedligeholdelse og reparation af cykler. I dag tilbyder REMA Tip Top cykelplejeprodukter, der hjælper dig med at lappe forskellige huller i et cykeldæk på en effektiv, hurtig og sikker måde. REMA Tip Top reparationssæt er resultatet af innovative klæbemidler og specielle gummiforbindelser. De hjælper dig til at gøre et skadet dæk på din cykel klar til at køre igen indenfor blot et par minutter.

Cykelreparationer med REMA Tip Top - Cykeltilbehør skal du altid medbringe for en sikkerheds skyld
Sortimentet hos kvalitetsmærket REMA Tip Top omfatter ventilhætter, reparationssæt, børster, vulkaniseringsvæske, lapper til slanger og værktøj til at fjerne ventilkerner med. Som internationalt anerkendt producent af reparationssæt er firmaet kendt for at tilbyde de rigtige produkter til alle slags reparationer. Med et REMA Tip Top reparationssæt har du alt det vigtige tilbehør, du har brug for til hurtigt at gøre enhver form for cykel klar til brug på vejen igen i ét samlet produkt. Kvalitetsmærket REMA Tip Top er standardudstyr for mange cyklister. Håndrenseren hjælper dig med at rengøre dine beskidte hænder så nemt som et knips med fingrene - og helt uden brug af vand.

Lappegrej til dæk og slanger fra af REMA Tip Top - Miljøvenligt fremstillede cykelplejeprodukter
Flasker, knust glas, søm, skarpe sten og slagger kan kraftigt påvirke funktionaliteten af dit cykeldæk. Når en cykelslange punkterer, kan du reparere din cykel med REMA Tip Top lapper. Efter reparation kan er slangen fuldkommen som ny. Lapper til dæk og slanger kan bruges på cykelture og tillader dig at pumpe dækket med tilstrækkeligt lufttryk/bar igen. Med REMA Tip Top vælger hobbycyklister og pro atleter plejeprodukter, som også er miljøvenlige. Vulkaniserende væske i små praktiske rør påføres hullet inden i dækket for effektivt at forsegle det. Lapper er tilgængelige i forskellige former og størrelser for at tilbyde perfekte betingelser for lapning huller af forskellig størrelse. Værktøj til at fjerne ventilkerner med bruges til at erstatte beskadigede ventiler på få sekunder.