Race Face

Til krævende mountainbiketure

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

9 Søgeresultater

I dag har firmaet Race Face lagt sig blandt de globale markedsledere for cykelkomponenter som styr, frempinde og sadelpinde. Virksomheden er bosat i Vancouver, B.C., Canada. North Shore Mountains tilbyder de perfekte betingelser for at udsætte alle produkter for grundig testning i ekstreme situationer. Derfor besidder hver enkelt komponent en høj kvalitetsstandard. Hvert tilbehør er præget af en lav vægt, et innovativt design og et i særklasse godt håndværk. Fremragende teknologi og brug af speciallegeringer gør Race Face-produkter til det perfekte valg i ekstremt terræn, og netop d’et er grunden til, at firmaet sponsorerer et internationalt succesfuldt team i dag.

Komponenter fra Race Face - til krævende mountainbiketure
For at opnå høj sikkerhed når du er i sadlen bør teknologierne til cykeltilbehør laves så de holder til alle de bealstninger du udsætter dem for - i lang tid! Race Face styr er designet til krævende mountainbiketure. Aluminiums-styrene kan dog også bruges på hybrid- eller touringcykler. For at nedsætte farerne på vejen og forhøjet risici under vilde manøvrer i terrænet sandblæses disse koponenter. Glatte overgange og et ’butted’ design øger stabiliteten og holdbarheden af komponenterne. Cykelstyrene fra den canadiske ekspert er tilgængelige i forskellige versioner og med forskellige ’sweeps’. Uanset hvilket Race Face styr du bruger, så imponerer materialegenskaberne på alle downhill spor, uanset hvor hårde de kan være for din cykel og dine komponenter.

Race Face MTB - sadler og sadelpinde til ekstremt MTB-terræn
Det er ikke kun mountainbikeres færdigheder, der er vigtige, men også teknologien i deres udstyr. Hvor sikker, hurtig og effektiv en rytter er i sadlen er ofte et spørgsmål om den rigtige saddelpind. Race Face-modellerne er alle lette, hurtigt og præcist justerbare takket være et innovativt sadelspænde. Overfladefinishen er også blevet omhyggeligt udvalgt for at sikre, at sten, rødder og grene ikke efterlader nogen mærker på sadelpinden, sandblæses og anodiseres overfladerne. For at sikre dine ture i terrænet tilbyder Race Face mountainbike frempinde, der på sublim vis mester de udfordringer som ekstremt terræn udgør for mountainbikere verden over.