Q36.5

Cykeltøj fra Sydtyrol i et puristisk design

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

2 Søgeresultater

Q36.5 blev grundlagt af Luigi Bergamo i Bozen, Sydtyrol, i 2013. Bergamo har over 13 års erfaring som chef for udviklings- og designteamet i high-end brandet assos. Således ved han præcis, hvilke høje krav trøjer, bukser, bukser, jakker, bukser, cykelshorts og andet cykeltøj skal møde, og hvad der er nødvendigt for at udvikle og producere det bedste tøj til cykelsport. Med fundamentet for Q36.5 realiserer han sin personlige vision med usædvanligt innovativt, funktionelt tøj til cykelryttere verden over. Mærket Q36.5 står for høj kvalitet, og cykeltøj i et lækkert og funktionelt design, der udvikles og testes i Sydtyrol. Alle produkter er lavet på fremragende fabrikker i Norditalien. Q36.5 lægger stor vægt på gode arbejdsvilkår og en produktionsproces med det ene og absolutte mål at levere cykeltøj i den allerhøjeste kvalitet.

Q36.5 - cykeltøj med lidenskab
Næsten alle produkter udvikles af Luigi Bergamo selv - designet og perfekt tilpasset brugen på cyklen. Den innovative beklædning kommer i et friskt, simpelt design og tilbyder høj kvalitet. Tøjet er forsætligt reduceret til det absolut væsentlige for at give den rigtige funktionalitet, mens du cykler uden for mange detaljer der kan forstyrre. Takket være Bergamos mange års erfaring, knowhow, passion og ekspertise hos alle medarbejdere og partnere kan Q36.5 tilbyde personlig service såvel som visuelt og funktionelt fremragende produkter af dokumenteret kvalitet. Q36.5 fremstiller cykeltøj med en stærk passion for sport og innovation.

Q36.5 - det rigtige valg til fartelskere.
Sortimentet af high-end mærket Q36.5 indeholder kun tøj af højeste kvalitet. Deres pasform er specielt designet til brug i sadlen. Uanset om du leder efter elastiske bib-shorts, en jersey eller en højteknologisk optimeret jakke - dette er det rigtige mærke til dig! Oplev det store udvalg af beklædning af høj kvalitet fra Sydtyrol og bliv overbevist om den fremragende pasform, de komfortable materialer og den perfekte pasform af Q36.5s tøj.