•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret

Polar
Pionererne indenfor bærbar sportsteknologi

Bliv aktiv! Skift din daglige aktivitet til din daglige fitness rutine, forbedre din ydeevne med Polar's støtte og deres lange erfaring. Brug de præcise data takket være forskellige modeller for at optimere din ydeevne. Dit fitnessprogram vil være en succeshistorie med det komplette og gratis coaching-system fra Polar.

Få mere bevægelse og nå dit fitnessmål: med ’wearables’ og matchende fitness apps fra Polar.

Pro
Træning for ambitiøse atleter
Du er en vinder! Derfor ved du, at målrettet træning er uundværlig. For at optimere din ydeevne har du brug for præcise træningsdata. Polar har i lang tid coachet succesfulde atleter og top sportsfolk. Ligesom disse atleter forsøger Polar at forbedre sig hver eneste dag. Dette er den eneste måde at holde Polar i spidsen, når det kommer til præcise og innovative træningsteknologier.

Livsstil Træning i hverdagen

Du ved, at regelmæssig motion er god for dig! Men nogle gange bliver det svært at kombinere det hele. Vores produkter motiverer dig på det rigtige tidspunkt til at øge din fitness-aktivitet i hverdagen.
Polar A370 er den perfekte følgesvend i hverdagen: Med sin intelligente 24/7 håndledsbaserede pulsmåling registreres din puls i øjeblikke, hvor aktiviteten ikke kan detekteres gennem bevægelse, for eksempel når man cykler eller når man går med en klapvogn.

SmartWatch Allrounderen

Lav en ud af to - det bedste fra to verdener til en moderne, aktiv livsstil. Polar M600 kombinerer alle fordelene ved Google Android Wear med polar træningsfunktioner og analyser. Med en batterilevetid på op til 48 timer, vandtæt gorillaglas og en udskifteligt lænke, er det lige i enhver situation.