POC

Hjelme og beskytter til sport der nogle gange leger med tyngdekraften

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

79 Søgeresultater

POC er et svensk firma med en klar mission: Udvikling af cykelhjelme og beskyttelsesmidler, der kan redde liv og reducere sundhedsmæssige konsekvenser for cykelryttere efter styrt. Med patenterede sikkerhedsløsninger har POC allerede sat nye standarder med hensyn til konstruktion, materialekombinationer og teknologi, og har dermed øget beskyttelsesniveauet betydeligt! Udover hjelme og beskyttere tilbyder POC også en lang række tilbehør af høj kvalitet som handsker, sportsbriller og drikkeflasker samt et stort udvalg af cykeltøj, herunder cykeltrøjer og bukser.

POC hjelme - forskellige hjelmkategorier til de forskellige krav i cykling
POC har udviklet seks forskellige hjelmkategorier for at imødekomme de forskellige krav fra atleter: Kombinationen af in-mould og hard-shell hjelme resulterer i stor absorption af slagkraft. Desuden forhindrer det skarpe eller hårde genstande i at gennembore hjelmen! POC hjelme er lavet af EPP (udvidet polypropylen), da dette materiale er i stand til at absorbere slagkraften fra flere styrt. I modsætning til en EPS-shell bevarer en udvidet polypropylenskal (EPP) sin form i tilfælde af en belastning, hvorfor det også nemt kan absorbere gentagne stød.

POC rygbeskytter med forskellige hårdhedsgrader
POC beskyttere skiller sig ud for fleksibilitet, komfort og lav vægt. Desuden tilbyder de to forskellige beskyttelseskategorier: VPD (Viscoelastic Polymer Dough) og Multi-Impact. Disse to forskellige systemer er baseret på, at de fleste cyklister stiller forskellige krav til beskyttende tøj. Forskellen: POC VPD-beskytteren arbejder gradvist, hvilket betyder, at det tilpasser til intensiteten af effekten og forbliver fleksibel. Polyuretanskummet i Multi-Impact-modellerne passer derimod individuelt til brugeren og forbliver blødt. I tilfælde af en påvirkning hærder materialet til at absorbere slagkraft.

Sejre i praksis - hvordan POC virker
For perfekt at kunne opfylde kravene hos ekstreme atleter og sportsentusiaster arbejder POC tæt sammen med et stort hold af atleter fra forskellige discipliner. Inden for beskyttelsestøj har POC formået flere gange at indføre nye standarder - POC skibriller, POC cykelhjelme, POC beskyttelse og mange andre produkter udvikles sammen med videnskab og forskning.

Det svenske firma POC blev grundlagt i 2005 og blev snart en af verdens førende producenter for hjelme, briller, tøj og beskyttelsesmidler. POC arbejder i tæt samarbejde med sportsmedicinske eksperter, hjernevidenskabsfolk og specialister fra Volvo Car Group for løbende at optimere sikkerhedsteknologien for hjelme og beskyttelse. Mange berømte atleter og UCI ProTeam Cannondale-Drapac Pro Cycling har ubetinget tillid til det svenske selskab. Takket være deres unikke design og en høj sikkerhedsstandard modtog POC årets mærkepris af det tyske designråd i 2017.
POCs Octal tilbyder den perfekte kombination af høj komfort, god ventilation og lav vægt. Desuden har POC nærmet sig ventilation på en ganske unik måde: I stedet for at bruge mange små ventilationskanaler har Octal færre, men større ventilationsspor. Dette ventilationsdesign gør det muligt for mere luft at strømme gennem hjelmen, hvilket også resulterer i en forbedret aerodynamisk ydeevne.