Pletscher

Cykeludstyr til alle dine ture fra Pletscher

Cykeldele

Alle dem der cykler med indkøbsposer, bagage, eller børn, har brug for det rette udstyr. Det er vigtigt at alt tilbehør sidder ordenligt fast på cyklen, for øget sikkerhed i trafikken. Pletscher har præcist de bagagebærere der opfylder disse krav. Udover at alle deres bagagebærere er lavet i robuste materialer, så kombineres design og stabilitet, så selv tung last kan klares.

Cykeludstyr fra Pletscher gør din tur nemmere 
Pletscher er grundlagt i Schweiz i 1919, og fremstiller alle deres produkter i aluminium. Moderne design, møder høj holdbarhed. Alle bagagebærere er nemme at montere og tage af igen, hvis man ikke har brug for den, ofte uden brug af værktøj. I sortimentet findes også adaptere til nem montering af barnestole. Pletschers produkter kan modstå alt slags vejr, og er derfor fremragende til de lange ture.  

Pletscher støttefødder er stabile  
De forskellige støttefødder er også lavet I aluminium. De kan nemt justeres i højden, og er derfor brugbare på forskellige hjulstørrelser. En stor fod, sørger for at cyklen står stabilt, på alle typer underlag. Det Schweiziske firma leverer både støttefødder til centermontering, og montering ved bagnavet. Støttefødder med to ben, gør parkering endnu mere sikkert. En kraftig fjeder gør det nemt at folde støttefoden ind og ud. De stærke og holdbare produkter fra Pletscher, er designet til den krævende cyklist, der har brug for at transportere tung bagage, og stabil parkering.