Park Tool

High-quality bike tools for professionals and hobby mechanics

Cykeludstyr

'Park Tool' værktøj gør hele forskellen, når det kommer til perfekte cykelreparationer. Producenten tilbyder en bred vifte af pleje- og vedligeholdelsesprodukter for at få alle cykler tilbage på sporet igen. For eksempel kan du købe nippelnøgler, lapper, selvklæbende lapper eller udskiftningsbørstehoveder til tandhjulsbørster fra eksperternes egne hylder. Området indeholder også en bog, som præcist beskriver det grundlæggende og tips og tricks i forbindelse med tekniske cykelsystemer. Produkterne fra virksomheden bruges nationalt og internationalt inden for cykelreparationer. Årsagen til dette er det ekstremt høje niveau af kvalitet og funktionalitet. Cykelværktøj fra 'Park Tool' er efterspurgte, når en cykel er i stykker, eller når en enkelt del skal vedligeholdes og/eller serviceres.

'Park Tool' og cykelløb - Udstyr til cykelreparationer
Hvis et carbonstilk/saddelpind eller en anden carbondel skal justeres i længden, vælger cykelmekanikere et savblad fra 'Park Tool'. Hvis dækvæggen er blevet beskadiget, når den kører på banen, den er revnet eller skåret, er lapper fra Park Tool et godt valg. De kan også bruges uden problemer, når du er på farten. Cykelplapperne er selvklæbende og limes simpelthen på indersiden af det sted, hvor dækket er skadet. Cyklisten kan derefter fortsætte sin tur. Når man reparerer deres cykler, falder professionelle cyklister og amatørcyklister over hele verden tilbage på værktøjet, hvor cykeldele professionelt og pålideligt kan serviceres og vedligeholdes.

Cykelvedligeholdelse og service med 'Park Tool': Sikkerhed inden for cykelløb og træning
ParkTool lagerfører en lang række cykelværktøjer, f.eks. bremseskivejusteringsværktøj, nedstrygere, værkstedshammere og endda foldbare lommeknive. Cykelmekanikere er afhængige af Park Tools fedt for at reducere tegn på slid på cyklen. Det stærkt effektive fedt reducerer friktionen og sikrer holdbarheden af metaldele ved kontaktpunkterne. Fastsidning forhindres effektivt. Fedtet er også velegnet til montering af kranksæt, krankbokse og headset. Sådan undgås ødelæggende slid. Pizzahjul (i cykel design) er også tilgængelige fra Park Tool samt grillredskaber, en bremsecylinder justeringsklemme og kegle nøgler. Fra specialisten til cykelvedligeholdelse og service finder amatører og professionelle cyklister alt, hvad de behøver for at bringe deres cykel sikkert på vejen.