P.A.C.

Smart and chic – multifunctional headwear by P.A.C.

Beklædning

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

De føler sig mest komfortable ude i naturen. Kulde, varme, UV stråler eller sved – alle disse faktorer hæmmer ikke brugerne af P.A.C.’s multifunktionelle hovedbeklædning, da den smarte følgesvend er fuld af avancerede teknologier.

Virksomheden P.A.C. har produceret og udviklet funktionelle tekstilvarer i mere end 20 år. Takket være de mange års erfaring har den familieejet virksomhed fra Schweinfurt i Tyskland et godt omdømme, og de høj kvalitetsprodukter bliver hele tiden forbedret. Afhængigt af dit brug er tøjet lavet i forskellige materialer. Det klassiske tøj er lavet af 100 % mikrofibre for at gøre det blødt og let. Sved bliver hurtigt ført til overfalden, dette gør tøjet ekstremt åndbart og beskytter det følsomme hud på hovedet og i nakke mod UV-stråler og vind. UV+ tøjet er specielt designet for varme sommer måneder, og tilbyder en helt speciel høj UV beskyttelse. Virksomheden undgår bevidst ikke-miljøvenlige materialer, såsom polyester, elastane eller lycra.

Funktionel tøj lavet af naturligt Australsk merinould er et perfekt valg for den bedste varmeregulering og en meget blød følelse. For koldere omgivelser tilbyder P.A.C. også tøj med en yderligere fleece del. Takket være deres sømløse design kan det elastiske tøj bæres på hovedet på mange forskellige måder, hvilket gør dem brugbare i alle situationer samt behagelige. Ligegyldigt om det bruges som tørklæde, pandebånd eller hatte, tager det funktionelle tøj fra P.A.C. adskillige forskellige former, hvilket gør at brugeren kan forblive fokuseret på sin udendørsaktivitet.

En speciel strikketeknik beskytter høj elasticitet, og forhindre stoffet i at blive slidt endda også efter intens og hyppigt brug. Hvert stykke tøj bliver leveret med en antibakteriel SILVERPLUS behandling til at modvirke formationen af bakterier og lugt på en miljøvenlig måde. Multifunktionel hovedbeklædning af P.A.C. er et sikkert valg for dit udendørseventyr – ligegyldigt om det er sommer eller vinter. 

Each cloth comes with an antibacterial SILVERPLUS treatment to counteract the formation of bacteria and odours in an environmentally-friendly way.