ORTLIEB

Cykeludstyr: Rygsække og cykeltasker

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

210 Søgeresultater

Grundlaget for cykeludstyrsleverandøren ORTLIEB er baseret på en historie om de gode gamle dage. Cykling er og har altid været en sport, der er finder sted ude i naturen og derfor tilbyder masser af forskellige muligheder. En ung cykelrytter, Hartmut Ortlieb, oplevede udfordringen med vind og vejr på egen cykel og den ubehagelige følelse at skulle klatre i en våd sovepose om natten. En passerende lastbil med en ladning, der forblev tør under presenningen, inspirerede ham til at fremstille kurertasker, hvilket også sørgede for, at det udstyr, der blev brugt på en cykeltur, opfyldte menneskelige behov. Dette er fødslen af den første cykeltaske fremstillet af et stykke rød lastbil presenning, der var hjemmelavet på hans mors symaskine.

ORTLIEB udendørs sport - cykeltaske lavet af presenning brugt på lastbiler
Med udviklingen af en praktisk cykeltaske blev resten opdaget - og opfundet - meget hurtigt. Hartmut Ortlieb fikserede overdelen med et stykke bælte fra sadelmageren og de vedhæftede kroge fra isemkræmmeren for at fastgøre den meget brugbare taske på stativet på cyklen. Fordi cykling holder kroppen og sindet i gang, rystede symaskinen fra dét tidspunkt. Med en konstant strøm af nye ideer om, hvordan han kunne forbedre sin opfindelse og forfine det, producerede han det længe nok til, at der på et tidspunkt kom to cykeltasker på stativet. I dag leveres ORTLIEB produkter til udendørs sport, hvilket giver store fordele for cyklister. På trods af vind og vejr kan cyklisten nå frem til målet med en taske fuld af tørt indhold, og det øger trivselsfølelsen på hver eneste cykeltur.

ORTLIEB cykeludstyr - udstyr med et teknisk system
ORTLIEB Outdoor Equipment tilbyder produkter til cyklister med et stort antal unikke tekniske systemer. Uanset om det er et lukke- eller monteringssystem, vil du blive overrasket over produktets enkelhed! ORTLIEB fremstiller cykeludstyr med både en 2D og 3D højfrekvent svejsning. De vandtætte produkter fra ORTLIEB er f.eks. Ikke syet eller limet. De dele, der er nødvendige til en pose, samles fast sammen med en højfrekvent svejseteknik. Dette muliggør en vandtæt og ekstremt langtidsholdbar lukning. 2D-svejsning anvendes i flade produkter såsom kortlommer eller dokumentposer. 3D-svejseteknikken tilbyder tredimensionel produktion, som bruges i både cykeltasker og rygsække. ORTLIEB har forfulgt det samme mål i over 25 år og forbliver tro mod den ånd, der inspirerede sin begyndelse. Når man cykler i naturen, bør alle cyklister føle sig fri og uafhængige og forme deres fritid sammen med vejret.