Oelzeuch

Det ultimative smøremiddel til cykelkæden

Cykeludstyr

  • Sort by:

1 Søgeresultater

Med high-end-kædeolien tilbyder OELZEUCH, et mærke fra ATLANTIC Mineralölwerk GmbH, et effektivt til smøremiddel til beskyttelse af cykelkæden i alt slags vejr. Både ambitiøse amatører såvel som fagfolk stoler på den fuldt syntetiske kædeolie i deres daglige praksis. Det er ligegyldigt, om du kører i støvede, tørre forhold eller i ekstremt vådt vejr, fordi kædeolien giver en varig smørefilm uden at klæbe og/eller trække støv og skidt til sig.

Alsidig ATLANTIC produktsortiment til rengøring, vedligeholdelse og meget mere
Udover det specielle smøremiddel OELZEUCH tilbyder ATLANTIC-sortimentet ca. 30 forskellige produkter til rengøring, vedligeholdelse og smøring af cykler. Produkterne spænder fra vaskeprodukter til cyklen via komplette rengøringsmidler til diamantfedt, renseklude og kædespray. Der er et passende produkt til næsten alle situationer. Virksomheden ATLANTIC understreger igen og igen, at kun gode olier og råmaterialer bruges til at producere OELZEUCH og alle andre produkter fra firmaet.

Kvalitetsprodukter - fremstillet i Tyskland
Det er vigtigt for ATLANTIC at produkterne udvikles og fremstilles i Tyskland. Dermed er virksomheden altid afhængig af den direkte udveksling af erfaringer med amatører og professionelle cyklister: Fordi kun med denne kontinuerlige kommunikation med brugerne er det muligt at udvikle produkter, der er passende, funktionelle og møder de mangeartede krav fra brugerne. Derfor vil ATLANTIC også i fremtiden fortsætte med at basere sine produkter på målgruppens krav.