•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

odlo
Sportsundertøj fra odlo

Det betyder ikke noget om du er en glad motionist, eller en ambitiøs licensrytter: Det rigtige tøj er lige så vigtigt, som den rette cykel, til din næste udfordring. Odlo anses for at være en af grundlæggerne af teknisk sportsundertøj. I dag er Odlo en af de førende på det europæiske marked for teknisk sportsbeklædning. Over hele verden nyder sportsfolk godt af den perfekte pasform, og den høje komfort. Tøjet sidder godt og du undgår trykmærker og slidsår. Og så holder du et højt komfortniveau, også i dårligt vejr.

Sportstøj til mænd og kvinder 
Teknisk sportstøj har et meget specifikt mål: høj funktionalitet. Odlo tilbyder et stort udvalg af cykeltrøjer, shorts, tights og jerseys der lever op til de strengeste krav til kvalitet. Odlo laver tøj til både mænd og kvinder, der gavner præstationen og gør oplevelsen både sjovere og bedre. Hvert enkelt stykke tøj er fokuseret omkring komfort. Derfor bliver hvert enkelt produkt testet af et hold materialeteknikere og ryttere, inden det sendes på markedet.

I alt vejr: odlo tilpasser sig dine behov.
I konkurrence tænker de professionelle ikke over vejret. Derfor er det vigtigt at konkurrenceryttere har det rigtige tøj, til alle vejrtyper. Hvert enkelt stykke beklædning skal være designet rigtigt, og lavet rigtigt. Først der kan rytteren holde en kropstemperatur, der holder hele vejen i mål. Odlo er derfor et troværdigt valg i alt slags vejr. Cykelryttere med teknisk beklædning fra Odlo, behøver ikke tænke på om solen skinner, om det regner eller blæser. Odlo teknologien er fyldt med løsninger der bringer dig hele vejen i mål, med den rette kropstemperatur.

EVOLUTION BLACKCOMB

EVOLUTION BLACKCOMB materialet er fremstillet med et stort indhold af genbrugspolyester. Det er derfor ikke kun bæredygtigt, men også åndbart, hurtigt tørrende og antibakterielt.