OAKLEY

Sportsudstyr til modebevidste atleter

Beklædning

I dag udgør det populære Oakley-produktsortiment, som er højt værdsat af modebevidste procyklister, herunder solbriller, skibriller, ure, hoodies, sweatshirts med lynlåse, t-shirts, caps, tørklæder, rygsække, sko samt mange andre artikler. I 1975 lagde Oakley - og dets grundlægger, Jim Jannard - en grundsten, der ikke oprindeligt var inden for cykling. På daværende tidspunkt var fremstillingen af cykeltøj ikke noget, der blev overvejet, og det var ikke cykling, men derimod motocross, der gav gavn af et nyt produkt: Et motocrossgreb, der var mere ergonomisk og - takket være det nye materiale unobtainium - havde et bedre greb end noget der var set før. Så i begyndelsen af 80'erne fremstillede Oakley de første sikkerhedsbriller og har efterfølgende koncentreret sig stærkt om fremstilling af solbriller til cykling.

Oakley sportsartikler - Fra sportsbriller til cykeltøj
Producenten af sportsartikler Oakley tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter specielt designet til cykling. Inden for mountainbikes er sortimentet blevet udvidet til at omfatte beskyttelsesbriller til snavs og sne. Til dags dato har Oakley udviklet et unikt udvalg af sportsbriller, solbriller, standard optiske briller og tilbehør til briller. High performance atleter såsom landevejs-cykelryttere og mountainbikere drager fordel af de velplanlagte tekniske funktioner i HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®). I 1999 lancerede Oakley sin første kollektion af sportsbeklædning. I dag er tøj til cykelryttere (med varer som cykeltrøjer, bukser, shorts og meget mere) meget eftertragtede, især på i forhold til kravene for høj funktionalitet og livsstilstøj.

Oakley sportsartikler - En producent af sportsartikler, der kan kombineres godt
Baseret i det sydlige Californien og Hertfordshire i Storbritannien har sportsudstyrsproducenten Oakley brugt sine bemærkelsesværdige mærker til at blive en global leder på området. Til gengæld trækker virksomheden i fremstillingen af sine sportsartikler inspiration fra sport, videnskab og kunst. Det gør Oakley meget trendy med sit cykeltøj og giver et bredt udvalg af sportsartikler til både amatør-atleter og professionelle cyklister.