O'NEAL

Motorcross imødekommer mountain bike ryttere

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

100 Søgeresultater

San Fernando Valley. Los Angeles. Midt I de svingende 60’ere, var Jim O’Neal og hans kammerater entusiastiske motorcross ryttere (MX) som nød spændingen og farten ved cross Country biking. For at lave landevejscyklerne i stand til at køre i et krævende terræn begyndte Jim at lave nye dele og tekniske ændringer – heraf kom en forgangsmand for den relativt nye MX scene. I 1970 ændrede hans hobby sig til karriere og han startede sin egen virksomhed med motorcross tilbehør. Jims søn – Jim Junior og Keith, har bragt den samme banebrydende ånd indenfor mountain bike i 80’erne. Spørgsmålet som Jim O’Neal stillede sig selv tilbage i tiden motiverer stadig i dag virksomheden: Hvordan kan du kører endnu bedre på off-road terræn? Ifølge O’Neal er dette spørgsmål blevet stillet igen og igen med stor passion og entusiasme for cykelsport.   
 
Dit robuste udstyr til downhill, freeride og krævende trails
Det rigtige udstyr gør udfordrende underlag meget sjovt. Hvad med cykelshorts lavet af hurtigt tørrende material? Eller en dejlig downhill t-shirt lavet af åndbart og svedabsorberende materiale? Albuebeskyttere er naturligt indsyet i dem. Især når du er i solen er det vigtigt at du ikke sveder unødvendigt: Det er derfor O’Neal tilbyder full-face hjelme, knæ- og albuebeskyttere og full-finger handsker, som sikre en god åndbarhed. Beskytterne er behageligt at bære. Kombinationen af et sæde af blødt stof og robust skjold sikre dette mod skader ved styrt.
 
Funktion og design går hånd i hånd med O’Neal  
Hos O’Neal arbejdes der tæt sammen med atleter såsom Emma McFerran eller Jakub Vencl. State-of-the-art teknologi er kombineret med praktiske materialer, mens den stadig opfylder nøgleprincipperne. Hovedprincippet er: Overgå grænser og sikre endnu mere fornøjelse gennem gennemførte detaljer. Det vigtigste af alt: Delene er produceret af O’Neal i adskillige designs. Simpelt, du kan vælge netop din personlige favorit.